středa 5. října 2016

Přeslička čaj

Přeslička čaj

Přeslička působí výrazně hojivě, močopudně, zvyšuje pružnost a pevnost cév , užívá se při zánětech močového ústrojí nebo při močových či ledvinových . Cena bez DPH ‎: ‎2Kč (EUR) Cena s DPH ( ) ‎: ‎3Kč (EUR) PŘESLIČKA NAŤ (Equisetum arvense) - bylina ManuTea. Lidoví léčitelé tvrdí, že šálek přesličkového čaje bychom si měli dopřávat každý den. Přeslička rolní je nejvíce zastoupená ve formě 1 čaje , jehož výluh vám pomůže v nejedné chorobě. Bylinný čaj , porcovaný v nálevových sáčcích. Použití: Přeslička podporuje normální funkci močové soustavy a vylučování.


Přeslička čaj

Díky vysokému obsahu důležitého stopového prvku (křemíku) má vnitřní užívání čaje z přesličky vliv na pevnost našich kostí, nehtů a vlasů. Na přípravu čaje se užívá jen přeslička rolní. Po těžkém porodu se někdy u některých matek dostaví poruchy zraku. Příčina je zřejmě v tom, že při . Denně se smí vypít maximálně dva až tři šálky čaje denně a tři až čtyři šálky nálevu denně (nezaměňovat prosím nálev a čaj !).


Wolfberry Přeslička nať bylinný čaj obsahuje bylinu přesličku rolní, kterou lze použít jak k přípravě čaje tak ke koupelím a obkladům. Přesličku rolní bylináři oceňují hlavně kvůli vysokému obsahu křemíku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky