pátek 28. října 2016

Meruňky prodej znojmo

Kam na Moravu pro meruňky. Už několik let tady na jihu Čech scháním marně zralé meruňky na marmošku. Napadá mne okolo Znojma ? Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů meruňky.


Tasovice, na okrese Znojmo. Ostatní - Merunky bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V prodeji na stánku najdete různé odrůdy, velikosti, zbarvení a chutě zdejších meruněk. JPG Oblíbeným ovocem, které se na jižní Moravě hojně pěstuje, jsou meruňky , neboť jim vyhovuje místní půda a klima. Budeme se také těšit na Vaši návštěvu v době prodeje letního ovoce. Budou k dispozici meruňky ( konec června) , višně ( první dekáda července) a broskve . Mezi Vyškovem a Znojmem prakticky v každé vesnici.


Meruňky prodej znojmo

Se vtírnu s dotazem prodej meruňek na Plzeňsku za rozumnou cenu? A to v závislosti na vyzrálosti. Pro některé budou lidé muset. Na ČTVRTEK do Znojma objednat do STŘEDY 20-ti hodin. Z ovoce budeme nabízet třešně, jahody, meruňky , broskve, jablka, rybíz, hrušky, švestky, ořechy.


TŘÍDĚNÉ, bio, domácí, trhané. Prodám meruňky - JIŽ OD 12. Koupím burčák od výrobce. Proto jsme se rozhodli ukončit jarní prodej ovocných stromků. Pěstujeme a prodáváme.


Posledním prodejním dnem bude sobota 21. Děkujeme za pochopení. Jan Grois - starosta města Znojma. Sklizeň meruněk a broskví je v plném proudu.


Vám k prodeji rozlehlou zahradu nedaleko města Znojma. Zahrada o celkové ploše 6mje rovinatá, osázena ovocnými stromy, rostou zde meruňky , třešně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky