úterý 15. října 2019

Privátní sauna plzen

Oddělená privátní sauna až pro osoby s vlastním vchodem je v provozu od 09: do 22:00. Dárkový poukaz do 3sauny. Darujte svým blízkým poukaz s kreditem pro vstup do první samoobslužné sauny v Plzni.


Hodnotu poukazu si určíte sami, . Během relaxace máte . Využijte občerstvení. Dopřejte jí relax ve finské či infra sauně , uvolňující pobyt ve vířivce, nebo spojte obojí v nějakém pěkném privátním wellness. Oblíbené jsou také saunové rituály,. U nás si vychutnáte relax a pohodu díky absolutnímu soukromí, které Vám naše sauny poskytují. Po dobu, kdy máte saunu rezervovanou je přístupná . Privátní wellness pro až osoby.


Vířivka, dvě sauny , pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. V našich nově otevřených saunách a koupelových vanách v Bendově ulici v Plzni si opravdu odpočinete. Všechny sauny jsou privátní , přijďte ve dvou a nikdo . Plzen, Czech Republic - Rated 4. Reviews vyzkoušel jsem na jednu noc a musím říci . Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou. Bazén, vířivá vana, privátní sauna. Welness zážitek, Wellness . Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny.


Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně. Nechte se hýčkat v našem privátním klubu na 3m² ať už sami, nebo v páru či jako skupina do osob. V romantickém prostředí sauny se mohou zrelaxovat . Pak jste tady správně. Omrkněte tyto nabídky na Skrz.


Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . První opravdová samoobslužná sauna v Plzni umožňující diskrétní vstup přes vlastní mobilní telefon. Wellness salon -Blahodárná vířivka, uvolňující masáže, privátní sauna , infrasauna. Přijďte si k nám odpočinout a načerpat energii.


Dopřejte si trochu luxusu a soukromí v privátním wellness, jehož intimní prostředí je ideálním. K dispozici vám je vířivka, finská sauna a odpočívárna s lehátky. LUXUS BEZ KOMPROMISŮ. Zarezervujte si relaxaci v privátním wellness ještě dnes. Uvolněte a zrelaxujte své tělo ve stupňů teplé vířivé vaně či infra sauně nebo.


Wellness club nabízí Sauny wellness apartmá, solná jeskyně, masáže, venkovní posezení, pro všechny, kteří vyhledávají kli. Relax s hlídáním dětí. Vítejte na webu Sauny nad zimákem.


Privátní sauna plzen

SAUNA sauna je zpravidla v provozu od úterý do pátku dle objednávek na tel. BAR nekuřácký bar je otevřen .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky