pátek 18. října 2019

Privatni sauna plzen

Oddělená privátní sauna až pro osoby s vlastním vchodem je v provozu od 09: do 22:00. Dárkový poukaz do 3sauny. Darujte svým blízkým poukaz s kreditem pro vstup do první samoobslužné sauny v Plzni. Hodnotu poukazu si určíte sami, . V atraktivním designovém interiéru na vás čeká kombinovaná sauna , vířivka s přelivem, relaxační lůžko a další vybavení. Privátní wellness pro až osoby.


Vířivka, dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, lůžko a minibar. V našich nově otevřených saunách a koupelových vanách v Bendově ulici v Plzni si opravdu odpočinete. Všechny sauny jsou privátní , přijďte ve dvou a nikdo . Plzen, Czech Republic - Rated 4. Reviews vyzkoušel jsem na jednu noc a musím říci . Provozní doba: nonstop, po předchozím objednání.


Telefonické objednávky vyřizujeme denně od 8. Rádi Vás přivítáme v našich. Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou. Wellness Club Plzeň - Free Time Centre. Bazén, vířivá vana, privátní sauna.


Rodinná sauna nabízí útulné prostředí pro malé skupiny či rodiny s dětmi s využitím polohovacích lehátek. V romantickém prostředí sauny se mohou zrelaxovat . Vířivka při svíčkách plus finská sauna s aromaterapíí na hodiny. Relaxklub Třemošná je privátní wellness klub. Pak jste tady správně. Omrkněte tyto nabídky na Skrz.


Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . První opravdová samoobslužná sauna v Plzni umožňující diskrétní vstup přes vlastní mobilní telefon. Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně. Sauna Relax se nachází v Plzni na Roudné. Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Přijďte si k nám odpočinout a načerpat energii.


LUXUS BEZ KOMPROMISŮ. K dispozici vám je vířivka, finská sauna a odpočívárna s lehátky. Luxusní privátní wellness v centru Plzně.

Privatni sauna plzen

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky