středa 23. října 2019

Zakrsla tresen

Třešeň zakrslá - Cristalina. Samosprašná odrůda s velkými pevnými tmavě červenými plody, zakrslá. Počet kusů v balení:ks.


I pokud nemáte velkou zahradu, nemusíte se vzdávat . Dozrává již v polovině června. Mnohoúčelové využití, vynikající na kompoty i pro konzumaci za čerstva! Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Původ: Kanada Van x Stella Strostřední až . Naopak, tento stromek roste velmi pomalu a spořádaně. Zakrslá třešeň - řez. Tyto třešně rostou pomalu,a nezaberou na zahradě tolik místa jako normální třešeň. Velikost plodu: 5g až 10g. LITTLE ANGEL je zakrslá odrůda tavoly kalinolisté, jejíž listy ale překvapivě nejsou droboučké jako u ostatních.


Zakrsla tresen

Tato okrasná třešeň má přízvisko taiwanská. Schleich Set zakrslá prasnice a selátka. Je oblíbený nejen pro své květy, ale hlavně . SWEET HEART- nejpozdější třešeň , kvalitní velké třešně, samosprašná. GARDEN BING- zakrslá odrůda třešně z Francie . Gisela colt, třešeň ptačí a mahalebka. Slupka karmínově červená až tmavočervená.


Prostokořenný stromek. Ovocný strom má kompaktní vzrůst. V květináči doroste maximální výšky metru. Obrovské plody vynikající chuti! Dužnina: tuhá, světle červená, ve zralosti až temně černá.


Požadovaná stránka nebyla nalezena. Zkuste požadovanou stránku nebo zboží nalézt pomocí vyhledávání, případně kontaktujte . Jen pro zajímavost: třešeň křovitá se jako původní druh vyskytuje i na několika místech v ČR a je zařazena mezi silně ohrožené rostliny. Aktuálně pěstované odrůdy z naší nabídky . Velmi pozdní srdcovka původem z Kanady s velkými tmavě zbarvenými plody.


Dožívá se 150–2let. Na balkonu, terase nebo v malé. Nájdený tovar: Neboli nájdené žiadne položky. BALKONELA RED – zakrslá Nektarinka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky