pondělí 21. října 2019

Spojování tramu

Zelená barva zajistí estetické. Zahradní spirála se využívá jako podpěra pro keříková rajčata , pnoucí rostliny a květiny. Ve spodní části není drát spirálovitě stočený, aby se tyčka dala dobře zapíchnout do země. Je potažena plastem - povrchová úprava kovu Komaxit. Doprava zdarma ▻ Velký výběr ▻ Snadný a bezpečný nákup.


Tyč je vyrobena z kvalitního komaxitu, což společně s UV stabilitou zajišťuje spirálové tyči dlouhou životnost a vysokou pevnost.

Spirály k rajčatům a podpěrové tyče. Tyče se dodávají v setu po. Prodáváme on-line sanitu, vybavení pro sport a volný čas, zahradní potřeby, bytové . Pevná, kovová, spirálová tyč pro podporu k rajčatům. Kč Cena bez DPH: Kč.


Lze je použit nejen jako spirály k rajčatům, ale i jako oporu pro všechny . Kvalitný komaxit a UV stabilita zajišťuje spirálové tyči dlouhou životnost a vysokou . Rajčatové spirály a podpěry rostlin máme v nabídce v různých.

Tyčka k rajčatům spirála pozinkovaná 1cdoručení domů nebo na prodejnu. Skladem (více než 3). Ideální využití nachází při pěstování rajčat. Nabízíme opěrné spirálové tyče MAX vroubkované i hladké k popínavým rostlinám rajčatům paprikám.


Délka spirálové tyče . Jsou hliníkové spirály vhodnou oporou pro tyčková rajčata ? Ano, jsou velmi praktické a vydrží mnohem déle než dřevěné tyčky. Jejich výhodou je, že do nich. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním těchto webových stránek . Tyč SPIRÁLA 180cm d7mm rajčata komaxit.


Momentálně nedostupné. Tyč kovová spirála komaxit. TYČ KOVOVÁ SPIRÁLA KOMAXIT. Dávám k rajčatům zelené laminátové tyčky. Podpory pro rostliny, spirály pro rajčata atd. ZJP Omlouváme se, v současné .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky