úterý 29. října 2019

Prodám meruňkový kvas

Prodám meruňkový kvas. Cena za litr je 1Kč. Platnost inzerátu do smazání. Dům a zahrada - Merunkovy kvas bazar. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Ovocné stromky-35- Jabloně, švestky, meruňky ,broskvoně, hrušk. Celkem 3litrů kvasu. Kvalitní z vlastní zahrady. Odběr možný ihne i po částech. Brno-venkov, Újezd u Brna.


Ovocnářství Roman Křivka se věnuje pěstování meruněk, broskví a švestek té nejvyšší kvality. Meruňky a švestky je možno zakoupit i na kvas. Velké Němčice, ovocné sady s nejnovější techologií - jabloně, meruňky , tel.


VELKÉ PAVLOVICE - kolébka VELKOPAVLOVICKÉ MERUŇKY.

Nabízí meruňky pro přímý konzum, kompotování i kvas. U trvanlivého ovoce to pěstitelé vidí tak, že je škoda takové meruňky pálit. Co sklidí, prodají jako ovoce na konzumaci,“ řekl Právu Jiří Šmerák z. Lidé, kteří je mají a už je zkusili pálit, tak zjistili, že se na kvas nehodí,“ řekl . Peckové ovoce jako třešně, višně, meruňky , broskve, švestky, mirabelky (špendlíky) nebo. I on zatím marně čeká na zákazníky, kteří přijedou se sudy plnými meruňkového kvasu.


PRODÁM , VW Golf V 1. Jan Kleiner přičichnul, namočil prst a prohlédl kvas přes cukroměr. Zatím se pálí třešně a meruňky , na švestky má teprve dojít řada. Kvas by podle něj neměl být ponechán na přímém slunci, ale rozhodně někde ve stínu. Nabízím již hotový kvas z meruněk na vypálení.


Sušená barevná statice na prodej (Limonium sinuatum) r. Po domluvě větší množství. Minulý rok meruňky na Moravě umrzly a sklidili jsme jen 9tun meruněk. Někdo švestky na kvas ještě před tím, než je dá do sudu, vypeckuje. Mohlo by dojít k tomu, že při kvašení, kdy se zvedne hladina kvasu , dojde k jeho.


No prostě přisladit není na závadu ostatně třeba na meruňky na 100l 3-4kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky