pondělí 14. října 2019

Otevírací doba manfild mnichovice

Obidve rastliny možno pestovať v hlbšej živnej dostatočne vlhkej pôde. Rozmnožujeme vegetatívne. Beztrnná ostružina ´THORN FREE´.


GOLDTRAUBE 23- středně raná odrůda (zraje od konce července) tvořící . Dozrává od července do září. Vaše cena: 14Kč .

Malling Joy, Leo či Autumn Bliss jsou pozdní až velmi pozdní. Ostružina a malina patří do botanického rodu Rubus L. Výhodou je dlouhá doba sběru plodů. Roste polovzpřímeně, proto je lepší k ní umístit oporu. Středně raná beztrnná odrůda s navinule sladkými středně velkými plody. Velmi raná plazivá ostružina vynikající svojí nenáročností a plodností.


Zraje od konce června do poloviny července. Nenáročná na pěstování. Arktická ostružina ´Marika´ VĚTŠÍ (Arktická malina).

Větší sazenice v kontejneru 2L. Dostupnost: REZERVOVÁNO pro . Pôda, vzdušná, priepustná. Intenzita rastu, rýchlo rastúca.


Zber plodov, VII - X. Lesklé, velmi velké . Silný růst, vysoké výnosy. Plody jsou středně velké, . Odrůda Karmen patří ke středně raným až pozdním. Odolná k americkému padlí.


Raná odrůda červeného angreštu. Vinná réva Boskoop Glory. Jonkheer van Tets je velmi raná holandská odrůda červeného rybízu. Keř je vzrůstný, vysoký a středně hustý. Kosterní větve jsou silné, habitus.


Vaccinium corymbosum. Její plody jsou střední velikosti, mají černou barvu a jemnou sladkou chuť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky