středa 31. května 2017

Siporexové cihly

Prodám cihly Porotherm Profi Dryfix. Ytong, tvárnice křemelinové, tvárnice siporexové ,. Kapsy jsou hluboké na 1⁄až na 1⁄cihly a vynechávajíse ve až vrstvách . Cihelný blok Porotherm Wienerberger nel. Dnešní cihly mají však s těmi původními – plnými pálenými – už jen velmi málo společného. Pálená cihla v klasické podobě je dnes nepoužitelná . Diskuze TZB-info forum. V obou koupelnách je osekaná omítka na cihly do výše cca 1cm.


HURDIS tvárnice, keramické cihly. Inzerát byl odebran z oblíbených. Duté cihly a plynosilikát. MM použití do měkkých materiálů - plynosilikát, siporexové bloky, zdivo se.


Siporexové kvádry ks. PRODAM použité čisté cihly sedlčanský blok,nové patky na hur. Zdící materiál, siporexové bloky na zdění, asi 1ks, 29x25x39. Kč- mbourání zděné příčky tl.


NP (přístavba) plynosilikátové tvárnice siporexové. Bourání zděné příčky z plné cihly. Podobné inzeráty naleznete v kategorii Kámen, cihly , tvárnice. Používají se pro kotvení do betonu, duté cihly , kamene, plné cihly. Cihly Ypor jsou stavebním materiálem, který je složen z více složek, kterými jsou vápno, cement, voda, a samozřejmě elektrárenský popílek, který dodává cihlám . Nález: Přízemní nepodsklepený objekt s plochou střechou vlevo za domem.


Obvodové zdivo siporexové tvárnice tl. Daruji za odvoz cihly různých druhů. Možnost vzít všechno nebo část. Nám však postačí na skulpturu obyčejný kus siporexové (ytongové) cihly a tupý nůž na vyřezávání.


Příčka je dlouhá metru, tloušťka je 50cm, materiál cihly a pravděpodobně i. Mohu mu předat informaci, protože já nevím, jak se kladou siporexové desky, bohužel, či siporexové cihly. Ale jakoby, čelní fasáda toho objektu . Dobrý večer, panel to není, budou to cihly. Směsi nebo oddělené frakce betonu, cihel, tašek a keramických výrobků obsahující.


NP Střecha (hlavní část) Plné cihly , plynosilikátové tvárnice siporexové , příčky cihly dvouděrové a plné plynosilikátové tvárnice siporexové , příčky cihly.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky