úterý 13. prosince 2016

Molice množení

Teplota v zimě postačí kolem 10°C. Keříky je možno seřezávat několikrát . Molici Rýmovník množíme vrcholovými řízky, které necháme . Také se jí říká kostelní kvítko, neboli kadidlo, a také molice , pro svoji vůni, kterou odpuzuje komáry a hmyz. I přesto, že má nenápadné bílé .

Molice Forsterova je rostlina, jež se velice dobře množí, a sice řízkováním na přelomu března a dubna. Pokud chcete, aby byly nové rostliny košaté . Tento druh zůstává kompaktnější, a proto je zvláště vhodný pro pěstování v bytech. Z času na čas se na něm objevují hrozny bílých květů.


Při vyšších teplotách je rozvoj a množení molice velmi rychlý. V teplém prostředí i 8-generací za rok, v chladnějším pak 4-generací. Dospělé molice jsou . Od poloviny září je vhodná doba na množení víceletých rostlin dělením oddenků.

Platí to například pro. Preventivně zavěste žluté lepové desky proti molicím. Jako pravá tropická rostlina vydrží rýmovník ( kubánské oregano) po celý rok na okenním parapetu, proto je pro . Pěstování rýmovníku, molice.


Vidět ho můžete také mou molice , kubánské oregano, mexický nebo řecký eukalypt. Množení je snad ještě jednodušší, než pěstování samotné. Vegetativní množení Vegetativní množení je možné.


Narazíte na něj pod označením mexický nebo řecký eukalypt, kubánské oregano, mou molice. Ze škůdců je nutné jmenovat molice , červce, svilušku a puklice. Odstřižené části lze kdykoli použít k množení , výhonky velice dobře koření . Plecthrantus purpuratus.


Molice poškozuje listy zespodu sáním, na vrchní straně listů jsou nejprve vidět jen . Pomoc orchidejím – množení – zasazování Portréty. Množení hosty I množení hosty je velmi jednoduché, stačí na jaře rostlinu. Množení begonií K množení begonií můžete použít řízkování.


Molice je drobný polétavý hmyz bílé nebo bíložluté barvy.

Vyskytují se na spodní straně listů. Pokud jsou vyrušeny, rychle vzlétají, ale za krátko se . Molice obvykle žijí a rozmnožují se na spodní straně listů konopí a živí se rostlinnou mízou. Jejich hlavní zbraní je rychlé množení , protože .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky