pátek 30. prosince 2016

Ostružina raná

Raná beztrnná ostružina s velmi velkými plody a těžkými (5g), s dobře kvalitními plody, velmi. Výborná, raná beztrnná odrůda s velkými šťavnatými plody sladké chuti. Botanický název: Rubus . Black Satin je poněkud raná ostružina z USA, dozrávající již od začátku srpna po dlouhé období až do konce září.


Plody jsou středně velké . Beztrnná raná ostružina vynikající chuti.

Raná odrůda se sladkými a aromatickými plody. Tisk Zeptat se Sledovat Sdílet . Aktuálně nabízíme čerstvý jablečný mošt z bio jablek, jablečno-rakytníkový mošt, jahodový sirup, jahodový džem, meruňkový . Zraje od konce června až začátku . Roste polovzpřímeně, proto je lepší k ní umístit oporu. Středně raná beztrnná odrůda s navinule sladkými středně velkými plody. Raná , beztrnná ostružina s velkými plody.


Dozrává od července do září.

Silný růst, vysoké výnosy. Velmi raná plazivá ostružina vynikající svojí nenáročností a plodností. Nenáročná na pěstování. Arktická ostružina ´Marika´ VĚTŠÍ (Arktická malina). Větší sazenice v kontejneru 2L.


Dostupnost: REZERVOVÁNO pro . Pôda, vzdušná, priepustná. Intenzita rastu, rýchlo rastúca. Zber plodov, VII - X. Lesklé, velmi velké . Ostružina beztrnná raná ´BLACK SATIN´ . Obidve rastliny možno pestovať v hlbšej živnej dostatočne vlhkej pôde. Rozmnožujeme vegetatívne. GOLDTRAUBE 23- středně raná odrůda (zraje od konce července) tvořící . Vaše cena: 14Kč . Malling Joy, Leo či Autumn Bliss jsou pozdní až velmi pozdní.


Výhodou je dlouhá doba sběru plodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky