středa 7. prosince 2016

Pěstování cany

Ve farmakologickém průmyslu je využívána sušená nať bazalky. Je bohatá na silice jako. U nás se pěstuje jako oblíbená vytrvalá okrasná rostlina. Při správném pěstování přežije i zimu a zvládne Vás zásobovat čerstvou bazalkou po několit let. Je velmi vhodná i pro pěstování v bytech.


Dobromysl obecná je vytrvalá bylinka. Běžné bazalky na podzim odumírají. Teplota by neměla klesnout pod C. V našich klimatických podmínkách jsou všechny druhy bazalky letničky, existují však i tropické a subtropické vytrvalé druhy bazalek. Technická specifikace.


Bazalka se pěstuje několik . Zvláštností vytrvalé bazalky je, že ji lze pěstovat po mnoho let a nemusí se stále opětovně vysévat. Máta peprná je vytrvalá bylina z čeledi hluchavkovité, rodu máta. Ve starém Římě byla bazalka považována za koření lásky. Keříky této odrůdy jsou zvlášť vhodné i pro pěstování na balkónech, v truhlících nebo.


Vytrvalá bazalka , která je u nás někdy nabízená, je odrůda AFRICAN BLUE, mezidruhový. Vybrala jsem tedy několik druhů vytrvalé bazalky a voilà - bazalkové kokedamy jsou na světě! Ještě před pár lety by mě čtenáři opravili - ne bazalky , ale bazalka.


Ocimum sanctum) či vytrvalých afrických bazalkách druhu Ocimum kilimandsharicum. Liší se rovněž aroma, od typické . Většina je rozšířena v Africe a Jižní Americe, několik druhů se však pěstuje po celém světě. May Specifika pěstování jednotlivých bylinek, i jejich využití nejen v kuchyni.


Půjde o bazalku , tymián, petrželku, pažitku, oregano, rozmarýn, majoránku, mátu, meduňku a. Rostlina roste v trsech, je vytrvalou cibulovinou. Sep Není to bílá bazalka , ale dřevitá, vytrvalá nebo také označovaná jako keřovitá. Přes léto je nejlepší bazalku umístit na velmi slunné místo venku . Vytrvalý stálezelený a rozvětvený keřík, který nesnáší stín. Mar Pro pěstování můžeme zvolit jakoukoli odrůdu bazalky. Satureja montana), označovanou zkráceně montana, . Jak na pěstování bazalky a její následné zpracování Vám poradí následující . Obvykle se pěstuje jako jednoletka v květináči nebo truhlíku.


Pěstování tulsi není složité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky