středa 28. prosince 2016

Revizní šachta

Revizní šachta

Na šachtu lze připojit kanalizační potrubí KG 11 1a . Pegasus opatřená sifonem v provedení ze stabilizovaného polypropylénu rozšířující škálu monolitických jímacích šachet od společnosti Dakota. DN16korugovaná roura a poklop je DN400). Složení : šachtové dno Tpřímé . Revizní kanalizační šachty. Kanalizační šachty je možné vyčistit automaticky . Vytvořte pomocí PP vstupních a revizních šachet Tegra od společnosti Wavin Ekoplastik páteř vašeho veřejného kanalizačního . Způsob čištění revizních šachet. Venkovní bodové odvodnění - domovní šachty a geigry.


Revizní šachta

Domovní šachty slouží obvykle pro kontrolu a čištění připojeného kanalizačního potrubí . Prodloužení revizní šachty m hladké DN 4bez hrdla. Plastový poklop pochůzný PP k revizní šachtě 2x 200 . Velikost revizní šachty záleží na projektu, požadavcích zákazníka, či na požadavcích správce kanalizační sítě. Základní výrobek je šachta o průměru 800mm . Dna revizních šachet splňují požadavky pro vysokou kruhovou tuhost a vysokou teplotní odolnost. Dno revizní šachty Gutta je upraveno pro snadné odřezání. Díky tomu se šachta může nastavovat do libovolné výšky.


K šachtě je možné dokoupit víka, rošty, . Program na sestavování prefabrikovaných. Příčné řezy - schémata uložení potrubí a šachet Pipelife. Slouží pro spojení až tří potrubí do jednoho odtokového a. Plastová revizní šachta se zaslepeným otvorem v každé stěně.


Revizní šachta

Je přizpůsobena pro napojení odvodňovacího potrubí s různými průměry. Může současně plnit . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Maximální vzdálenost mezi revizními šachtami je metrů. Plastové vodoměrné šachty jsou určeny k rychlé a stavebně nenáročné výstavbě vodovodních přípojek. Kompaktní vodoměrná šachta je určena k umístění . Ceny jsou uvedeny v Kč a bez DPH.


Osma přichází s nabídkou revizní šachty DN 6z polypropylenu. Tento materiál zajišťuje: vynikající odolnost proti axiálním zatížením a proti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky