pátek 16. prosince 2016

Keltská sauna

Její jedinečnost spočívá v tom, že je vyhřívaná na menší teplotu, ale přitom je v ní vyšší vlhkost . Soľná sauna je vyložená himalájskou soľou v dokonalej symbióze kameňa, dreva a kovu. Saunovacia pec zvyšuje vnútornú teplotu na. Je vyhřívána na nižší teplotu, ale přitom je v ní vyšší vlhkost než v klasické finské . Trackbacks are close but you . KELTSKÁ SAUNA působí preventivně proti chorobám z nachlazení.

Vhodná je rovněž proti svalovým bolestem, svalovému revmatismu a ke zlepšení vaší . Podle provedení - selská sauna, keltská sauna , kovářská sauna, rustikální sauna. Nově třeba názvy Pekelná báň, Finská chýše, Solný důl, Alchymistův sklep, . Provozujeme saunové centrum. K dispozici jsou finská, parní a keltská sauna i ochlazovací a relaxační zóna.


KELTSKÁ SOLNÍ SAUNA : solní jeskyně obložená himalájskou solí - dokonalá souhra kamene, dřeva a kovu. Naprosto unikátní solní sauna v celé střední . Sauna umí zázraky — pohladí vás po duši, uvolní i nastartuje.

Z knižnice: Stredoveká nahota, sauna a keltská kostenná škrabka. Osim glampinga, keltska sauna i topla kupka u drvenoj kadi također su uključene. Podľa prevedenia - sedliacka sauna, keltská sauna , kováčska sauna, rustikálna sauna. Novo treba názvy Pekelná sklená banka, Fínska chyža, Soľná baňa, . Kneippova koupel, solná terapie.


Masážní sprchy, vířivý bazén. Tropický déšť, masáže ………. Svobodu parná sauna, keltská sauna , keltská smršť, keltský prameň, hydromasážny bazén, . Bruslení na ledě, Krytá plovárna, Otevřený bazén, Rybolov, Sauna , Tenis, . Súčasťou rezortu je aj krytý termálny bazén, vyhrievaný vonkajší bazén, vonkajšia vírivka, fínska resp.


Medzi nimi je napríklad jazero predkov, obetná svätyňa, keltská sauna či hviezdny kúpeľ. Furčianska záhrada, Trieda L. Nechýba tam ani jedinečná soľná baňa, parný kotol, liptovská sauna či . Kliknite ovdje i doznajte telefon i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i proizvode.


Fínska sauna, infrasauna, solárium a masážne služby. Ponuka rôznych druhov masáži, sáun a kúpeľov - parná sauna s eukalyptovou inhaláciou, keltská sauna a keltský prameň, hydromasážny bazén. Za poplatek: masáž, manikůra, pedikůra.

Keltská noc - Harrachov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky