pondělí 12. prosince 2016

Hnojení citrusů

Hnojení , zálivka, zimování. V létě citrusy hnojíme intenzivně, jednou týdně, v zimě jen jednou za měsíc. Vhodné je speciální hnojivo pro citrusy , . Správně zvolené hnojivo je základem úspěchu zdravé rostliny, která prospívá, krásně kvete a plodí.


Hnojíme pravidelně dle instrukcí u každého hnojiva.

Avšak pozor: Nesmíte rostliny spařit! Speciální hnojiva na citrusy obsahují ideální složení NPK i stopových prvků a hlavně železo. Co se týče hnojení , je možné přihnojovat speciálním hnojivem na citrusy.


Většinou bývá k dostání kapalné hnojivo , které je určené speciálně . Pokud se vám zdá, že speciální hnojiva na citrusy jsou drahá, můžete použít i hnojivo na zelené rostliny. Horší než nehnojit je hnojit nadměrně. Nesmí zapomínat na zalévání, hnojení a ničení škůdců.


Neměňte stanoviště rostlin.

Jak zalévat a hnojit ? V zimě svoje citrusy zalévejte jen zlehka, spíš málo, a hnojivo jim stačí v chladném období jen jednou za měsíc nebo vůbec! Pěstování citrusů se u nás těší stále větší oblibě – sytě zelené, plody. K hnojení všech středozemních rostlin, citrusů a exotických plodin. V zimě se citrusy hnojí přibližně jednou za šest týdnů.


Pokud rostliny přezimují v teplejším a světlejším prostředí, je třeba hnojit častěji. Tak jak to tak čtu tak si říkám že budu kopřivy používat jen jako dobrý doplněk na jaro na start rostlin po zimě! Letos poprvé hnojím i kvašenými . Agro kapalné hnojivo pro citrusy je ideálním hnojivem pro všechny citrusové rostliny. Díky svému obsahu železa zabraňuje výskytu chlorózy, což způsobuje . Hnojivo na citrusy Kapka 200ml – Skladem. V létě nám na balkoně či terase připomenou středomořskou pohodu, v zimní zahradě zaujmou a. Je ideálním hnojivem pro všechny citrusové rostliny.


Citrusy pěstované v bytě jsou krásné. Je určené především k hnojení všech . Agro CITRUS je vynikající kapalné hnojivo pro citrusy. Ze stejného důvodu je třeba dbát na .

Pro optimální výživu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky