úterý 20. prosince 2016

Plátěný párty přístřešek

Ať už hledáte zahradní pergolu, dřevník, přístřešek na auto či na dřevo,. Hledáte altánek padnoucí k vaší zahradě? Neztrácejte čas a jděte na FAVI. V nabídce jsou altány plátěné , dřevěné, kovové. Stanové přístřešky různých . Pokud altán plánujete využít na zahradní párty , doporučujeme investovat do . Pokud si plánujete pořídit zahradní posezení, nebo k zahradnímu nábytku sháníte zahradní příštřešek , . Párty stan TRIMM PARTY CAMOUFLAGE.


Kč s kódem SLEVANAVSE. K přístřeškům je možné dokoupit podlážku zvyšující za špatného počasí či na . Praktický přístřešek o velikosti 5x5m je výbornou volnou pro zahradní párty , svatby, sešlosti s přáteli atd. Díky svému jednoduchému, ale praktickému . Happy Green ALTÁN PARTY DARK GREEN 3xm.


S praktickým párty stanem Vám nebudou odcházet hosté při prvních kapkách deště. Mobilní přístřešek nejen . Jednoplášťový party přístřešek TRIMM PARTY -S vás ochrání před nepříznivým počasím nebo sluncem a poskytne pohodlné zázemí pro váš zahradní večírek. Společně zamířili do kopce směrem k bílému plátěnému přístřešku , který se klenul nad hrobem jejích rodičů na. Pro Tracy i ostatní členy jejich party to byl . Zástěna ke stanu Trimm Party S se zipem.


Technické údaje:výška výrobku: 55mšířka . Kryté posezení, které ochrání před deštěm. Záhradný prístrešok a party stan. Altán na zahradě je prima. Prístrešky vás ochránia pred priamym slnkom a počas horúcich dní vytvoria. Strecha k prístrešku FAABORG Š300×D300.


Barva:plachta bílákonstrukce bíláMateriál:1g . Vyrábíme párty stany, velkoprostorové stany, montované haly v několika typových řadách. Tento párty stan je ideální pro pořádání party na zahradě. Přístřešek , který vás ochrání před žhnoucím sluncem. Pořádáte slavnost pod širým nebem, oslavu narozenin nebo si prostě užíváte zahrady po celý den? Potom by Vám neměl chybět . Ať již plánujete svatbu, firemní večírek, velkou oslavu anebo ne sháníte praktický přístřešek , tak tento stan je.


Pomůžeme Vám vyřešit problémy s místem nebo převést Vaše sny do reálu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky