středa 10. května 2017

Jak stříhat sloupovitá merunku

Turkestánský brest (Ulmus pumila) známý spíše coby jilm sibiřský. Jediná péče o něj pak prakticky spočívá jen v pravidelném stříhání do . Keř roste opravdu jako z vody, proto ho musíte i radikálně stříhat. Bez pravidelného střihu bude ale váš živý plot řídký. Právě po střihu dřevina velmi dobře obrůstá mnoha novými větévkami. Jestli ho budeme stříhat nebo ho necháme růst volně (pokud máme dost široké místo pro Říká se mu také jilm sibiřský (Ulmus pumila celer).


Jilm může dorůst až do výšky metrů. Dobře snáší stříhání. Díky drobným listům se . Doporučuji alespoň 3x za sezónu pohnojit jakýmkoliv hnojivem NPK a nebát se stříhat. Kouzelný živý plot - roky staré sazenice. První sestřih po 50cm a potom . Na začátek srpna plánuji první stříhání živého plotu.


Chtěl bych se zeptat, jestli u jilmu sibiřského stříhat pouze nové větvičky nebo ho. Jilmy - Vhodný strom, naše jilmy obrážejí velmi dobře, . Pyšněte se hustým živým plotem, který nebudete stíhat stříhat. Kolik stříhat takhle neodhadnu, dej fotku. Plot z buxusu, kdy stříhat , 1 27.


Jilm Sibiřský je opravdu velmi rychle rostoucí dřevina. A až vyroste do požadované výšky, tak budete už jenom stříhat a stříhat a stříhat až vám to půjde na . Tyto stromy se však musí často stříhat a jsou napadány . Taky máme zasazený asi pátým rokem , musí se stříhat , stříhat a zase stříhat , listí z něj moc není, lístečky po seschnutí jsou drobné , každým . Jde o jilm sibiřský (Ulmus pumila), známý u nás také pod názvem. Svůj živý plot teď stříhá už jen ze spodu, vrchní část nechá volně růst.


Doporučujeme drastické zkrácení rostlin na jaře přibližně na 1- 120 . Je třeba si uvědomi, že po cca 5ti letech má takový jilm sibiřský už mohutné kořeny, takže opravdu roste jako z vody. Takže stříhat několikrát do . Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s rychlým. Vás dostávame otázku ako správne strihať živé ploty, aby ste získali krásny, hustý plot. Dva výherci 50ks Jilmu sibiřského od nás obdrželi soukromé zprávy.


Prodávám velice levně ( Jilm sibiřský ) novinku na trhu KOUZELNÝ. Výhercům gratulujeme a všem ostatním děkujeme za účast a přejeme krásné jarní dny! Také je potřeba rostliny pravidelně stříhat , a to i několikrát za sezónu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky