čtvrtek 4. května 2017

Sošky vodníků hastrmanů

K dispozici vám je vířivka, finská sauna a odpočívárna s lehátky. LUXUS BEZ KOMPROMISŮ. Privátní wellness pro až osoby.


Vířivka, dvě sauny, pára, relaxační zóna, tři sprchy, . The book is an expert opinion not only of doctors from Plzen itself, who mostly studied at the Medical Faculty of Charles University and works at . Přijďte si k nám odpočinout a načerpat energii. První opravdová samoobslužná sauna v Plzni umožňující diskrétní vstup přes vlastní mobilní telefon. Finská sauna (teplota - 95° C, malá vlhkost vzduchu). Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Lochotínská Plzeň.


SAUNA sauna je zpravidla v provozu od úterý do pátku dle objednávek na tel. BAR nekuřácký bar je otevřen . Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou. Wellness Club Plzeň - Free Time Centre. Bazén, vířivá vana, privátní sauna.


Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně. Rodinná sauna nabízí útulné prostředí pro malé skupiny či rodiny s dětmi s využitím polohovacích lehátek. V romantickém prostředí sauny se mohou zrelaxovat . Pak jste tady správně.


Omrkněte tyto nabídky na Skrz. Máme přehled o cenách, oblíbených nabídkách i recenzích a . Nevšední relaxační centrum Saunový ráj v Holicích ve Východních čechách. V okolí Pardubic, Hradce Králové, Vysokého mýta.


Sauny, páry, masáže, vířívka aj. Nápoje z minibaru: Pivo Plzeň v plechu, sekt malý i velký, Birell, ovocné pivo, Coca-Cola, Fanta, balená . Udělejte si příjemný večer v naší sauně, která je mimo jiné vybavena tzv. Luxusní privátní wellness v centru Plzně. Saunový svět SAUNA SPOT Dvorce na břehu Vltavy vedle Žlutých lázní. Vyberte si dárkový poukaz do sauny, na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou . Nechte se hýčkat v našem privátním klubu na 3m² ať už sami, nebo v páru či jako skupina do osob.


Vodní a saunové světy, masáže a procedury, privátní koupele pro dva, spa rituály , ubytování a wellness pobyty, dárkové poukazy, sportovní aktivity.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky