úterý 30. května 2017

Jak naložit žebra na gril

Pak víte, jak rychle se jediná rodinka hrabošů na zahradě může proměnit v noční můru. Rozmnoží se totiž rychleji, než stihnete říct „ hraboší kalamita“. Zahradu je zbytečné rýt.


Pokud máte na zahradě starý nepřehazovaný kompost, tak tam 1 mají hnízda i zásobárny. Zkuste se nejdříve podívat do něj.

Zkáza zahrady začala stavbou domu a hraboši ji úspěšně dokončili. Jěště minulý rok jich tolik nebylo. Nevíte, jak je likvidovat? Asi to bude dlouhý boj.


Poznáte rozdíl mezi krtinou a krtičinou? A jak poznáte, jestli vám na zahradě škodí krtek nebo hryzec? Dost možná se vám na zahradě usídlila rodina hrabošů , kteří představují zlý sen pro každého zahrádkáře. V pracně vypěstovaném trávníku se .

Vedle hrabošů polních, případně hryzců zemních nebo hrabošíků podzemních pronikají do zahrad i obyvatelé domů – myš domácí a potkan. Krtci, myši a mravenci totiž zahradě příliš neprospívají. Deramax působí na krtky, hryzce, hraboše , potkany a myši. TIP: Jak na krtka na zahradě ? Hryzec vodní (Arvicola terrestris).


Na rozdíl od rodinně založeného hraboše žije . Hraboši nemají rádi uklizenou zahradu. Pokud na hraboše narazíte, měli byste ve své zahradě začít něco dělat jinak. Prevencí proti jejich . Ahoj mám dotaz nevíte, jak vyhnat hraboše a krtky ze zahrady ? Máte někdo nápa jak jednoduše se jich zbavit? Máme v zahrádkářské kolonii chatičku a . Krtek, hryzec a hraboš to jsou tři obyvatelé v našem těsném sousedství, jsou. Mauki - likvidace hryzce vodního na zahradě rodinného domu . Z těma potvorama je vždy problém, už jsem taktéž vyzkoušel všemožné fígle, poslední dobou to řeším petardami.


Když se mi objeví na zahradě. Jinak se vám brzy na zahradu seběhnou hraboši z širokého okolí!

Nenechávejte na zahradě snadno dostupné laskominy! A neplatí to jen o ovoci, . Hryzce můžete chytat do pastí na zahradě. Proto když při kosení . Vím, že na téma hryzci, rejsci i hraboši se tu dost psalo, taky jsem si to už.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky