pondělí 29. května 2017

Vibrační vyorávač brambor sts am4 001

Lze použít speciální postřiky, které naruší strukturu mechu a způsobí jeho vyschnutí. Pro vertikutaci potřebujeme vertikutátor, hrábě , sekačku, osivo a hnojivo. Masivní hrábě určené pro důkladné vyhrabání mechu a suché trávy z trávníku. Provzdušnovací kovové hrábě bez násady pro zbavení se mechu a oživení trávníku FESTA hrábě. Nožové kované hrábě pro odstraňování mechu a provzdušnování trávníků.


Hrábě vertikutační (ks). Fiskars z nerez oceli. Stejně samočisticí jsou vertikutační hrábě stejného výrobce.


Na malých plochách lze využít vertikutační hrábě , na větších . Tyto praktické provzdušňovací hrábě vám skvěle poslouží pro odstranění mechu a uschlé trávy z trávníku. Mají hrotů z kalené karbonové oceli. Tyto hrábě slouží k vyhrabání mechu a plsti na menších travních plochách.


Poradíme Vám, jaký vertikutátor vybrat, kdy vertikutaci provádět, jakým způsobem. Vše o vertikutaci se dozvíte v našem článku. Cílem tohoto kroku je odstranění plevele, mechu a zbytků suché trávy. Provzdušňovací železné hrábě , pro odstranění suché trávy a mechu , zajišťují obn. Jednoduchým zablokováním zubů získáte ostré hrábě na prořezávání mechu.


Vhodný i na srovnání terénu, např. Vertikutátory , provzdušňovače. Na listí se nejvíce osvědčují takzvané švédské hrábě typické doširoka rozevřenými prsty.


Kdo chce hrábě zároveň používat třeba k úklidu po vertikutaci a. Na hrabání listí se hodí tzv. Využijete je při hrabání listí, trávy, plsti po vertikutaci. Používají se s násadami FISKARS QuikFit. Důkladné čištění trávníku od mechu a zplstnatělých částí. Kyvně uložené vertikutační nože pro méně namáhavou práci.


Pracovní část je z kvalitní kalené oceli a zaručuje snadnou pohodlnou práci. Technické informace: tepelně ošetřených . Děkujeme za pochopení. Na vyhrabávání mechu a uschlé trávy z trávníku.


Systém QuikFit umožňuje spojení různého zahradního . Kovové hrábě jsou vhodné k vyhrabávání mechu a trávy z trávníku po sekání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky