středa 16. října 2019

Orchideje a nemoci

Povadlé listy a květy bez nádechu života? Tento případ je velmi jednoduchý. Většina lidí se totiž obává, že svou . Nemoci a léčení aneb: Jak zachránit orchidej.


Svraštělé listy, usychání.

Suché skvrny na listech. Měkké, hnědé či černé. Jak pěstovat orchideje: když onemocní Phalaenopsis. Uvádíme přehled nejčastějších chorob i škůdců a metody, jak jich orchideje zbavit.


How to Revive an Orchid Plant. Orchids are beautiful flowers that bloom in cycles. Ozdabiając swoje mieszkanie, kupując meble i elementy wystroju architektonicznego zazwyczaj nie myślimy o jakości powietrza w naszym domu, przy tym .

Jako všechny pokojové rostliny, i orchideje mohou napadat svilušky, houbové choroby, oslabovat je smutnice…. Lepivé kapky na stonku. Vojtěch šmajer, Pavel Heger, Pavla Hybská. Prvním ze škůdců, kterého se nám podařilo vyfotit je červec patřící skupiny . City Photo, Fruit, Blackberries.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. STÁVÁ SE TO JEN VELMI ZŘÍDKA, ale také orchideje mohou onemocnět. Zdravé a silné rostliny nevykazují žádné příznaky nemocí a jsou odolné vůči . VK is the largest European social network with more than 1million active users. Our goal is to keep old friends, ex-classmates, neighbors and colleagues in . Tato droga byla mylně považována za afrodiziakum a lék na mnohé nemoci.


Pahlízy jsou orgánem, který vzniká ztloustnutím stonkového článku se zakrnělým. Indiáni ho používali jako léčivou rostlinu proti šílenství a řadě dalších nemocí. V kulturních podmínkách je nenáročný, toleruje mnoho různých substrátů, slunce i. This Pin was discovered by Andrea Reilly. Find this Pin and more on .

Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu. Tímto druhem hniloby trpí zejména orchideje rodu Phalaenopsis. Příčinou je nadměrná a nesprávně provedená zálivka.


Hniloba kořenů orchidejí. Zdroj náhledového obrázku: Pixabay. Pokud se o ně správně staráme, mají orchideje pověst dlouhověkých rostlin Ovšem uděláme-li při . Koronavirové novinky: Původce nemoci COVID-přeskočl na lidi zřejmě. Nejnovější články v kategorii.


Orchideje jsou bez přehánění královnami českých obýváků. Jak se orchideje pěstují, jak se orchideje přesazují.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky