středa 16. října 2019

Ozdobné okapové chrliče

Zabýváme se ruční výrobou ozdobných okapových chrličů. Máme v nabídce dešťové klapky, odvaděče vody ( okapové chrliče ) nebo svodové výpustě. Stačí propojit do svodu, postavit ke svodu vodní . Nacházíte se:Úvod Okapové systémy Pozinkované lakované okapyVýpusť dešťové vody pro pozinkované lakované . Chrliče dešťové vody nabízíme v různých průměrech.


Koleno okapové svodové 72°, FeZn. Objímka pro okapové svody, FeZn. Plastový chrlič vody pro okapové svody o průměru mm. Chrlič pro plastové okapové svody od výrobce Marley. Sarei Okapové sítko Js pozinkované.


Držák truhlíkového okapu G pozinkované. Pro ozdobné klempířské prvky se používají plechy měděné, mosazné a. Lišty (atika) Zoznam klampiarskych výrobkov . Symbolizovaly vypuzení démonů z chrámů. Kytka – zakončení fiály. Za zmínku stojí též spojení okapového žlabu a okapové roury ozdobně provedené ve tvaru komolého jehlanu, upomínající na středověké chrliče.


Druhá část se věnuje praktickému. Umístěni na gotické ozdobné věžičce, téměř skryti za špicí nebo posazeni na. Jejich funkce je nejen odvádění okapové vody, ale také jsou.


Dále vyrábíme atypické klempířské prvky na zakázku - zakončení věží, chrliče , korouhve. CENOVOU KALKULACI VYPRACUJEME ZDARMA! Klíčová slova: chrliče , katedrála, gotika, cechy, hutě, mytologie, drak,. V této době již architektura běžně využívala pro svod vody ze staveb okapové systémy,. Výroba je zaměřena na lapače, chrliče vody, věžičky a další ozdobné prvky na.


KLEMPOS-Střechy, která vyrábí moravské okapové žlaby s návalkou dovnitř. Některá okna jsou kruhová a zdobená - ROZETY. Mezi další oblíbené zdobné prvky patří drobné ozdobné věžičky FIÁLY a CHRLIČE , které namísto okapové roury . Prvním z nich jsou taková sima, která nesla zdobené okapové roury a chrliče a na stavbě chrámu tak měla i funkční význam.


Střešní doplňky ke skládané krytině 5. Ozdobné prvky skládaných krytin 18. Waterspouts goulottes.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky