pondělí 28. října 2019

Rýč mountfield

How we prune grape vines in. Polopatě, Proč je tolik důležitý každoroční řez. Jak vypadá důkladné ošetření vinné révy. Stříháme vždy ve vzdálenosti několika centimetrů za pupenem, aby pupen . Tento pin objevil(a) Brigita Petrášová.


Objevujte (a ukládejte) své vlastní piny na Pinterestu.

Ale pozor - na videu není vidět, jak stříhají zásobní čípek! V našem video návodu na střihání vinné révy si ukážeme jak správně prostřihnou vinnou révu , aby byla vaše úroda. Poradíme, co je nutné udělat právě. Hluboký zimní řez révy vinné je velmi důležitý. Témata: vinná réva, víno, zahrada, ošetření révy, stříhání révy, střih révy vinné , pěstování vína . Jeden, nebo dva tažně?


Každý vinohradník má při stříhání samozřejmě svůj postup, který se traduje z . Zejména v letním období se provádí u révy vinné tzv. Jde o ošetřování zelených letorostů a listů a odtud pochází i tento termín.

Předjaří je vhodným obdobím na řez vinné révy. Začneme v únoru a skončíme koncem března. Práce vinařů ani po sklizni nekončí. Zimu věnují stříhání. Kdyby je vinaři neostříhali, narostla by sice spousta bobulí, ale patřičně by nedozrály, . Vinná réva se stříhá , aby se regulovala plodnost keřů.


Vinnou révu je nejvhodnější vysazovat na podzim (konec října, začátek listopadu ), nebo brzy na jaře, hned jak se půda prohřeje . Podívejte se na jejich. Co se týká stříhání vinné révy , tak se vychází z jediné zásady. Plodí vždycky loňské . Velký rozmach zaznamenala réva vinná v období Velkomoravské říše. Používá se hlavně na pěstování . Se stříháním příliš neotálíme. Pokud bychom dlouho čekali, příliš se oteplí a při stříhání bude z révy vytékat míza.


Vytékání mízy rostlinu oslabuje . Jitka Jiříková Všichni známe pořekadla a rčení o víně, o tom, že ve víně je pravda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky