pátek 25. října 2019

Prodám betonové pražce

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Cena je za kus dovoz je . Panely - betonové pražce , nabídky - prodám , prodej , inzerce. Pražce betonové zachovalé 4xm. Prodám použité betonové železniční pražce.

Zobrazit plnou verzi. Kolejnice, dřevěné i betonové železniční pražce ze zrušených vleček na prodej. Vhodné pro stavby, zahrady a terénní úpravy. Staré železniční pražce jsou stále oblíbeným zahradním stavebním. VINTAGE Rock Series VRS 1(jako nová) Tělo: východní.


Váha cca 3kg kus cena je 1kč za kus plus dovoz . Nabízím betonové železniční pražce LEVNĚ! Dovoz je možný dopravu platí kupující.

Kvalitní betonové venkovní dlažby, zdicí prvky, výrobky venkovní architektury, schodišťové prvky a fasádní desky. Betonové pražce na kolejnicích ve stanici Tochovice. Betonová imitace dřeva díky složení, zhutnění a probarvení betonové směsi jsou tyto dílce mrazuvzdorné a téměř nenásákavé vodou. Vytvarování i barevné . Zahradní betonové prvky jsou novou generací napodobenin dřeva z betonu, které spojují odolnost kvalitního, zhutněného betonu vůči povětrnostním vlivům s. Koupím betonové panely, silniční panely, betonové pražce. Dobrý den prodám betonové pražce.


Tvršice, Staňkovice26. Ne, vážně, kdyby někdo věděl o pražcích na prodej v okolí Brna, dejte. Ale mě by zajímalo u těch, kdo pořizovali betonové panely. Prodej železničního materiálu Zlín.


Tramway sleeper B 03-DP 03. Katalog betonových výrobků ŽPSV a. Značka: Tillig TT bahn. Epocha: Dodání: - týdny . Dřevěné pražce zahradní ( železniční) - buk a dub - inzerce.

KOUPÍM - levně betonové pražce - 2ks. Plastové formy na zámkovou dlažbu, betonové chodníky, betonové obklady, obrubníky, zatravňovací dlaždice, plotové stříšky, balustrády a další výrobky z . Hledáte betonové pražce ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Jsme přesvědčeni, že se tento krok setká s kladnou odezvou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky