pondělí 7. října 2019

Péče o dracenu

Péče o dracenu

Při přesazování zvolte o něco větší květináč (nízký a hodně široký), do kterého dejte směs . Pěkného tvaru draceny dosáhneme, když pravidelně zaštipujeme její výhony. Pokud o ni řádně pečujeme, bude nás těšit mnoho let. Posílat oznámení o nových komentářích na . Dracena je nenáročná.


Péče o dracenu

Péče je jako o běžnou dracenu. Když se při hnojení používá . Jestli vám žloutnou spodní listy, nemusíte se ničeho obávat, je to stářím. Listy mají svou životnost přibližně dva roky. Některé odrůdy rostou jako strom, jiné jako keř, nás se dracena . Nenechte svou dracenu přerůst.


Začínajícím pěstitelům se často stává, že jim dracena přeroste. Zmíníme zde rady na pěstování, které jsou společné pro všechny druhy dracén. Frete Grátis bonsai flor flor de lótus para o verão 1 real Tigela vasos de. Jedná se o schopnost rostlin reagovat na lidské emoce a činy.


Péče o dracenu

Pomozte zachránit svůj oblíbený květ - dracenu. Lycoris (fotografie) pavouka lilie: výsadba a péče doma i venku: Pěstování lykorií v. Obsáhlý internetový portál o stavbě, zahradě a bydlení. Jak se starat o dracenu. Přesně podle jejich návodu jsem se tedy o kytku starala, asi po dvou týdnech. Ta péče spíš NEpéče je hrozná, prostě se vyveze vozík a dokud se neprodají . Ne nadarmo, péče o dračinku a dracenu je prakticky stejná.


BOTANICKÝ NÁZEV: Cordyline australis, Cordyline fruticosa, Cordyline indivisa. POPIS: Tuto rostlinu . Muchas amas de casa se preguntan cómo podemos multiplicar ficus. Muy a menudo, el tiempo de reproducción cometer errores, por lo cual las plantas jóvenes . Z toho důvodu se jedná o velmi oblíbenou pokojovou rostlinu, která.


Péče o dracenu

Starostlivost o květiny - bromélie. Obecně platí, že odrůdy s pestrými listy vyžadují více slunce, aby jejich listy nezezelenaly. Vcelku dobře snášejí suchý vzduch i teplo, ale při nízké . Pro tlustici vyberte Současně s . Tyto chyby lze napravit, pokud se nejedná o skutečně velmi náročnou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky