pondělí 31. října 2016

Agita na mouchy

Nástraha se aplikuje pouze na místa, která jsou mouchami vyhledávaná jako sedací plochy, jako jsou okna a dveře a . Nástraha ve formě vodorozpustného granulátu k hubení mouchy domácí, které se aplikuje nátěrem nebo nástřikem. Agita 10WG plv sol 100g se používá se ve. Agita proti mouchám je insekticidní přípravek na hubení dospělých much. Zur Bekämpfung von erwachsenen Stallfliegen.


Schau Dir Angebote von Mouchy auf eBay an. Postřiková nástraha ve formě vodorozpustného granulátu k hubení mouchy. Produkt Agita bojuje mouchy , blechy, šváby. Můžete malovat nebo sprej na povrch, kde hmyz scházet.


Agita je insekticidní přípravek na hubení dospělých much. Vzniklou pastu nanášíme štětcem na místa, kde se často vyskytují mouchy - tam kde se vyhřívají. V naší nabídce najdete i stájové mucholapky, plácačky na mouchy , lapače vos a hlavně.


Požerový insekticid s atraktantem na hubení mouchy domácí, potemníka a . Potřeby k boji s hmyzem zahrnuje především stájové mucholapky a lepící pasti STICKY TRAP na ovády, požerové nástrahy AGITA na mouchy i jejich larvy a . Manžeta lepová na mouchy , balení ks. Kč 21Kč bez DPH. Dnes je v obchodech prezentován obrovský výběr nejrůznějších způsobů ničení většiny druhů hmyzu. Na jedné straně je to dobré, ale na druhé straně se stává . Nová mucholapka do stájí s integrovanou návnadou v lepivé vrstvě, mouchy jsou lákány feromony a. Kč s DPH 24Kč bez DPH.


Je velice vhodná pro střídání s. Děkuji, ale mě jde hlavně o to mouchy vyvraždit, nemám co se týče much. Detailní popis produktu. Insekticidní přípravek na hubení dospělých much.


Elektrická plácačka na mouchy , komáry, vosy, hmyz - raketa jako šetrný. Reudanon BIO repelent proti hmyzu sprej 4ml na hubení čmelíků, vší, blech,. Pastu nanášíme v pruzích na plochu odpovídající cca celkové plochy. Postřik na mouchy , má vynikající okamžitý účinek a působí i trva. Na chlév o velikosti plochy 2mje zapotřebí 5ml přípravku Alba.


Aplikace nátěre250g přípravku rozmícháme s 2ml vlažné vody. AGITA 10WG je přípravek vhodný pro kontrolu výskytu mouchy domácí ve. Přípravek se aplikuje na místa, kde se mouchy většinou krmí a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky