pátek 28. října 2016

Prodej sazenice jedle

Na zalesňovani, vanočni stromky,solitery. Prodam sazenice jedle obrovska-15kč, jedle kavkazska-20kč. Neuvedeno Frýdek-Místek. Výběrem jedle získáte krásný strom do své zahrady - např. Sazenice pro pěstitele vánočních stromků.


Z domácích druhů jde o smrk ztepilý, borovici lesní, borovici černou a jedli.

Prodej je povolen pouze na IČ. Vás vyjde kus sazenice. Vysvětlivky zkratek v. SB - sazenice s balem (v květináči). Dorůstá do výšky - m. Jedle ojíněná - concolor.


Nároky: Ze všech jedlí nejméně náročný druh, nejodolnější vůči suchému a znečištěnému ovzduší, snáší . Kavkazská, korejská, numidská, ojiněná, řecká či vznešená - to je jen malý výčet přívlastků pro jedle.

Tyto přívlastky jsou doplněny. Lesní školky Veliny pěstování a prodej lesních a parkových sazenic. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů jedle. Nebo zadejte inzerát.


Všechno dostupné zboží zakoupíte v naší prodejně v Uh. Prodám jedlý papír na dort. Ostrohu, otevřeno celoročně, okrasné sazenice neposíláme. Pěstujeme všechny hlavní hospodářské dřeviny, mezi které patří například smrk, jedle , borovice, modřín, dub, buk a další. Produkujeme sazenice pro obnovu . Zakoupenou sazenici jedličky si můžete ponechat . Maloobchodní prodej je při množství menším než 3ks sazenic od jednoho druhu, je tam maloobchodní přirážka a zákazník odebere . Jedná se v dospělosti o vysoký, statný jehličnatý strom s pyramidální až válcovitou korunou.


I z toho máme radost, řekla dnes ČTK Markéta Honzová z Ekologického institutu Veronica, který se na prodeji sazenic jedlí podílí. Abies alba sazenice. Pinus sylvestris sazenice.


Hlavními dřevinami, které pěstujeme, jsou smrk ztepilý a buk lesní, v menší míře jedle. Nabízíme služby v semenářství - sběr a zpracování semenné suroviny, prodej.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky