středa 19. října 2016

Rebarborovy postřik na mšice

Napadá mě i rdesno , ale tam nevím, jestli je vhodné, nemám zkušenosti. Opadavá, pnoucí rostlina dorůstajíci výšky cca 10m a šířky cca 4m, s tuhými . Mám 7-mi leté rdesno , ale letos časně na jaře přestalo obrůstat. Suché jsou jenom nové koncové větve a nové lístky, . Moc prosím,neznáte nějakou pnoucí rostlinu,kterou by se dala nechat obrůst stavební. Inzerát byl odebran z oblíbených. Rdesno vonné - Vietnamský koriandr - Řízky.


Pnouci cervena ruze viz. Ale neriskovala bych ho na dřevěný plot, pokud není dostatečně pevný. Hortenzie řapíkatá – pnoucí. FALLOPIA AUBERTI, 1Kč. HEDERA HELIX, BŘEČŤAN, Kč.


HOUTTUYNIA CORDATA, HOUTENIE, Kč. Polygonum aubretii, 1Kč. Svídina - Periploca greaca, 2Kč. Velmi rychle roste liánovité rdesno – ne však v hlubokém stínu. Vinná réva patří mezi úponkaté pnoucí dřeviny a dokáže značně rychle vyšplhat . Dále do této skupiny patří aktinidie, podražec velkolistý, rdesno , . Zapněte si prosím Javascript.


Opletka čínská ( polygonum aubertii). Lonicera - zimolez pnoucí. Využít lze pak plamének, zimolez, rdesno , vistárii, přísavník pětičetný . FOTO, HYDRANGEA petiolaris, PNOUCÍ HORTENZIE krásná samopnoucí rostlina.


POLYGONUM baldschuanicum, RDESNO roste mimořádně rychle, . K pergolám můžete zasadit i pnoucí růže nebo ostružiníky. Santana Starkl Markley, pnouci , nejzajimavejsi, zdi a oblouky, 0 0 03 . Vhodnou pnoucí dřevinou pro chladnější polohy je břečťan popínavý. Jinak já asi zkusím to rdesno baldžuánské, mezi to sem tam klematis a někam do rohu . Popínavé rdesno koupím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky