čtvrtek 6. října 2016

Povolení na chov sovy

Vyry velke tam mám povolení od úřadu, ale na pálenku prý nepotrebuji. Chov sov v zajetí podléhá povinné legislativě. Určitě je nezbytné koupit sovu s patřičnými doklady.


Legální sova je označena pevným kroužkem, . Jaké jsou obecné požadavky na chov různých malých sov , například sýčka.

Pokud budeme chovat pouze exotické druhy, stačí nám povolení k chovu. K chovu zvířete vyžadujícího zvláštní péči je potřeba povolení krajské veterinární. Co musí žádost o povolení k chovu obsahovat? Píšeš nesmysl, na dravce nepotřebuješ povolení k chovu nebezpečného. Chov kulíška nejmenšího - Okrasné keře okrasnekere.


Budete potřebovat povolení k chovu nebezpečných zvířat a povolení. Ve Velké Británii je například povoleno držení divokých sov.

Za povolení chovu druhů zvířat vyžadujících zvláštní péči se platí poplatek. Musíš mít povolení k chovu od ministerstva životního prostředí. Zdravím, pořídila jsem si sovu - výreček indicky a nějak nám to nejde . Chov volně žijících živočichů – jinými slovy chov divokých zvířat v. Chovat doma bez povolení zvíře z volné přírody je možno pouze za předpokladu, není-li:. Takže ten, kdo si ponechá sovu pálenou, ostříže, plcha, veverku, . Zajímalo by mě,jestli se smějí chovat sovy ? Nebo jestli zde má někdo nějaké zkušenosti,popř. Jaká jsou třeba povolení.


Reintrodukce odchovaných mláďat do volné přírody je prováděna ve spolupráci s. Ministerstvo chce zpřísnit podmínky pro chov exotických zvířat. V ČR všichni draví ptáci a sovy , dále vlk, medvě rys, kočka divoká, čáp. Spizaetus, Harpia a Haliaetus, z řádu sovy a čeledi kovovití všechny druhy z rodu Bubo,.


Jestliže chce chov rozšířit, musí podat novou žádost o povolení chovu. Povolení chovu druhu zvířete vyžadujícího zvláštní péči je zpoplatněno částkou 1.

K zájmovému chovu jedince nebo skupiny nebezpečného druhu zvířat je třeba povolení orgánu. Pokud přemýšlíte nad tím, že byste začali chovat sovy , myslete na to, že jejich chov s sebou nese mnohá úskalí a je vhodný pouze pro zkušené chovatele. Právě správa vydává k chovu takových druhů povolení. Tím administrativním se rozumí vyřízení nezbytných dokladů pro chov.


Ta vydá povolení k chovu pouze osobám starším let, které zvířatům připraví. U dravců a sov nelze kromě zobáku podceňovat silné pařáty, zakončené .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky