středa 26. října 2016

Tůje živý plot

Kromě pokusů se sledováním úhynu stromů na zakrslých podnožích (viz tabulka) . Zakrslé a sloupové odrůdy- nabízíme sloupové jabloně do malých zahrádek, . Pôda, vzdušná, priepustná, úrodná. Podpník, colt- silno rastúce podpníky. Odrůdy třešní vhodné pro intenzivní pěstování v zakrytých výsadbách.


Jabloň sloupovitá, hrušeň zakrslá.

Nabízíme: ovocné stromky a keře - jabloně, hrušně, třešně , višně, švestky,. Dwarf rootstocks for sweet cher-. Pozdní Česká odrůda třešní , nahodilý semenáč. Nemá speciální požadavky na stanoviště.


Sklizňová zralost je v druhé polovině července. U této odrůdy je potřeba důsledně hlídat zaštipování, má větší růst. Plod tmavě červený, velký, srdčitý. Dužnina karmínově červená, tuhá, .

Dec KORDIA - třešeň na excelentní podnoži GISELA prostokořenný stromek ( sazenice ). Klíčová slova: zakrslá podnož, gisela , únava půdy. Zakrslé a kompaktní třešně jsou pomalu rostoucí ovocné stromečky, které se vejdou do každé zahrady a ve velké většině případů jsou samosprašné, aby . Patří mezi ně ty se zakrslým , vertikálním či kompaktním typem vzrůstu, jenž lze. Hledáte Sazenice třešní ? Třešně v kontejnerech na zakrslé podnoži GIZELA pěkně zakořeněná . SKLADEM, PŘIPRAVENO K ODESLÁNÍ.


Všechny rostliny z nabídky jsou naše výpěstky! Pro pěstování v omezeném prostoru doporučujeme vysadit sloupovité třešně Helene a Sylvia nebo zakrslou třešeň Garden . Nabízíme odrůdy na slabě rostoucích podnožích i klasické třešně. Dodáváme prostokořenný stromek.


Slupka karmínově červená až. Dozrává brzo, rodí dobře a dost pravidelně. Prunus armeniaca 'Apricompact' - zakrslá meruňka Prunus armeniaca. Oct Odrůda 'Garden Sun Red' je zakrslá forma jabloně, vhodná na. Gisela colt, třešeň ptačí a mahalebka.


Zakrslé podnože pro třešně z České republiky. G P-HL-C) - Tamara, Karešova, Kasandra, Kordia.

Velmi odolná tmavá velkoplodá srdcovka. Kordia třešeň podnož Maxma zakrslá kontejner.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky