čtvrtek 13. října 2016

Kedlubnaškůdci

Nevhodné jsou také druhy, které vyžadují suchý záhon, např. Potrápit mohou i dřepčíci, kteří zeleninu oslabují vykusováním listů. Podle odrůdy a ročního období dorůstají do sklizně za pět až devět týdnů po výsadbě. Nejhorším obdobím je pro kedlubny doba po vyklíčení, . Kedlubny musejí růst rychle, aby . Co se chorob týká, můžete se setkat s padáním klíčních rostlin, pokud si kedlubny pěstujete doma ze . Autor: Thinkstockphotos. Choroby a škůdci brukvovité zeleniny – přinášíme vám přehled.


Pokud se na škůdce a možné choroby náležitě připravíte a zasáhnete včas, můžete tím omezit používání chemie . Zkusme například pěstovat pórek vedle mrkve, kedlubny vedle salátu či fazolky v. Ze škůdců kedluben je jeden z nejnebezpečnějších kryptonosec. Mohlo by se zdát, že je to romanticky . Bělásek zelný housenky mohou na listech brukvovitých zelenin i na kedlubnu způsobit holožír. Rozmačkávejte nápadné kupky . Praskání hlávek, bulev, kořenů a plodů HR Kořenová zelenina, hlávkové zelí a kapusta, kedlubny , ředkvičky, plody rajčat aj. MZ U kedlubnu s krytonoscem . Mezi hlavní živočišné škůdce patří housenky běláska zelného.


Druh ‎: ‎ brukev zelná ‎ (Brassica oleracea) Rod ‎: ‎ brukev ‎ (Brassica) Čeleď ‎: ‎ brukvovité ‎ (Brassicaceae) Škůdce na kedlubnách, pekingském zelí, ředkvích. Tento příspěvek (zjistit adresu). Objevil jsem na velkém . Seznamte se proto s těmi, kdo nejčastěji ohrožují úrodu: choroby a škůdci. Kdy přesadit kedlubny ven?


Jaké jsou choroby a škůdci kedluben ? Jak zalévat kedlubny ? Na signál se v určeném prostoru rozpoutá boj. Slimáci se jako správní škůdci snaží „sníst“ kedlubny , tedy ukořistit jim stužku. Protože jsou ale kedlubny kouzelné . Smíšené kultury nepřitahují specializované škůdce určitého druhu. Máme otevřeno a prodáváme.


Zápředníček polní - významný škůdce brukvovité zeleniny a řepky. Na rostlinách kedluben nejčastěji škodí bělásci řepkoví a zelní, háďátko zhoubné . Pěstujeme bez chemie: bylin, které chrání zeleninu před škůdci. Lichořešnice je spolehlivá ochránkyně kedluben , zelí, brambor nebo . Hlavním živočišným škůdcem kedlubnů jsou housenky běláska zelného. Rané kedlubny se sklízí postupně, jak dorůstají, nejlépe krátce před .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky