pondělí 25. března 2019

Sláma prodej

IMPERIAL sloupovitá pozdní pravá švestka , podnož ryngle, zákrsek, prostokořenná sazenice. Pozdní sloupovitá slivoň s brzkou plodností. Popis odrůdy švestky Imperiale: Je to starší Francouzská odrůda švestky. Korunka vytváří jakoby vajíčko.


Plody jsou středně velké až velké, tmavě modré barvy. James Grive super compact SLOUPOVITÁ.

Višeň sloupovitá – JACHIM. Hrušeň zakrslá, balkonová ( Pyrus) – LUISA. Určitě je potřeba strom pěstovat jen s terminálem a plodonosným obrostem. Myslím si,i když se sloupovitými stromy nemám zkušenost,že po . Plody má středně velké až velké, protáhlého tvaru.


Dužnina je žlutá, sladká. Vysoká v dospělosti - metry, pomalu rostoucí. Vysazujeme ji na slunné, teplé stanoviště, do dobře propustných, humózních půd. Dnes již existují sloupovité odrůdy u všech známých ovocných stromů – seženete jabloně, hrušně, švestky , višně, třešně, broskve, meruňky, .

Novinka sloupovité švestky je středně pozdní. Má atraktivní tmavě modré plody, šťavnaté s lahodnou chutí. Krásně narostlé stromky.


Fruca je raná samosprašná švestka určená k sloupovitému zapěstování. Dozrává v polovině srpna. Výborná, samosprašná odrůda. PROSTOKOŘENNÁ ROSTLINA vhodná k sloupovitému. Všem sloupovitým odrůdám je společné to, že potřebují minimální nebo vůbec žádný řez.


Sloupovité třešně,meruňky, švestky atd. Jsou to klasicky rostoucí stromky a každoročně se musí do sloupovitého. Atraktivní, tmavomodré plody. Tento pin a mnoho dalšího naleznete na nástěnce Zahrada,truhlík uživatele Jana Šimková. Jabloň VESNA je letní, sloupovitá odrůda.


Prosím o radu jak zastříhnout tento stromek švestky Imperial. Stromek má něco přes 2m a pří sázení jsem zastříhnul stromek pouze o. Hledáte sloupovité švestky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Plodí šťavnaté a sladké švestky! Je odolná vůči Šárce-častému .

Ibišek syrský je opadavý keř s velkými květy. Vysadila jsem ho na zahrádku, vykopala pro něj hlubokou díru, zeminu. Stříhání sloupovitých ovocných stromků. MIRACOSE švestko - meruňka.


Otázka: Můžete mi poradit kdy a jak stříhat sloupovité ovocné stromky? Je pravda, že uvedené odrůdy se dají pěstovat ve formě kordonu nebo štíhlého vřetene, to .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky