čtvrtek 28. března 2019

Privátní sauna plzeň roudna

Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Ke vstupu Vám stačí pouze. Nechte se hýčkat v našem privátním relaxačním centru v centru Plzně se skvělou dopravní dostupností a servisem, který je vám vždy k . Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou.


Bazén, vířivá vana, privátní sauna.

Oddělená privátní sauna až pro osoby s vlastním vchodem je v provozu od 09: do 22:00. V našich nově otevřených saunách a koupelových vanách v Bendově ulici v Plzni si opravdu odpočinete. Nezisková organizace.


Sauny jsou seřazené abecedně:. Všechny privátní sauny na jednom místě. Najde nás v Plzni na Roudné , Malická 17.


Sauna Café vám nabízí možnost privátní finské sauny , masáží, reiki, solária či příjemného posezení ve stylové kavárně nedaleko centra Plzně. Hřbitov U Všech svatých na Roudné.

V příjemných prostorách hotelových. Měli jsme na 2hod privátně wellness! Jedno z nejhezčích, kde jsme kdy byli, ale rozhodně největší - nové, luxusní wellness vany - opravdu . Velmi dobré (1recenzí).


Ukázat nabídkuBooking. Plzeň Plzeňsko a Český les . Fax, Computervermietung, Übersetzungen, Sauna und Massage, Friseur, . Součástí restaurace, sauna a vířivka. Nabídka ubytování v centru města v. Ubytování ( Privát ) Ubytování Maxa. Má balkon a Wi-Fi zdarma. Najděte si útulné hnízdečko lásky - diskrétní plzeňské ubytování Bango Roudná.


Vířivka, sauna , zkrátka pohodka. SaunaCafé Vám nabízí možnost privátní finské sauny , masáží, reiki, solária či . WiFi samt moderne wellness-center med sauna og massage. Luxusní oáza v srdci města Vám nabízí první veřejné wellness.

V Avalon Wellness máme navíc privátní zóny pro páry a romantiky se saunou, whirlpoolem . Zarezervujte si relaxaci v privátním wellness ještě dnes. Uvolněte a zrelaxujte své tělo ve stupňů teplé vířivé vaně či infra sauně nebo obojím. Luxusní privátní wellness v centru Plzně.


Relax s hlídáním dětí. Možnost privátního pronájmu. Bygningen har en sauna , en restaurant og bagageopbevaring. Existuje v plzni nějaké wellnes ve stylu Saunového ráje Holice, nebo. Na Roudné jsou privátní sauny , to nehledáme.


Jistě si vyberete z celé škály rehabilitačních a regeneračních procedur masáže, sauna , elektroterapie, ultrazvuk, parafín, LTV a pod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky