čtvrtek 14. března 2019

Kytka poustni ruze

Jak bych se měl o ni starat, abych ji uchránil před chorobami a škůdci? Někdy je tato nenáročná rostlina doporučována pro byty s velmi suchým vzduchem nazývána poeticky „desert rose“ – pouštní růže. Než se ovšem dočkáte . V mnoha zemích je pouštní růže známa pod názvem „ růže pouště“. Odborně se tato rostlina jmenuje adenium obesum . Pokojová kytka Euphorbia tirucalli. Jan Rajčok na Sbazar.


Prodám lopatkovec - kytka. Rostliny, Příroda, Rostlina, Květiny. Volně roste v horkých . Jedna z mnoha skvělých základových fotografií zdarma ve službě Pexels. Tato fotografie je na téma květiny, kytka , pouštní růže. Orbion › Egypt › Diskuze egypt.


Adenium obesum amazing thailand - pouštní růže. Tahle kytka roste bezne po cele Sahare, taky ale v Izraeli, Pakistanu a Iranu atd. No krásná, sakra, a má se málo zalévat - to je kytka pro mne! Dnes je to kytka odolná a takřka nezničitelná, jenom ta semena z . Kvete bílými květy na koncích s růžovým okrajem.


Odeslat od delnas v Čtv 01. Ahoj, pokud ti adenium opadavá od nejstarších listů je to v pořádku. Anglicky se nazývá Desert rose,německy Wustenrose což v překladu znamená pouštní růže. Ta kytka je krásná, v životě jsem ji neviděla kvést. Prostě příběh z kterého i slza ukápne.


Malou rostlinku tohoto sukulentu jsem si koupila před lety v zoologické zahradě v . Pro vytvoření více květů a větší odolnosti kořenů je vhodné pouštní růži roubovat na oleandr. Korálek Morellato Drops - Kytka. Stříbrné náušnice - Růže se zirkony.


Pouštní růže -Adenium. Třeba kytka waratah nebo pouštní růže cienfugosia gossypioides. Flannel flower – flanelová kytka , desert pea – pouštní hrách, Christmas bush . Nikdy mě nepřestane udivovat zázrak této pouštní růže.


Ta Vaše palmička je podle mne ADENIUM OBESUM,což je pouštní kytka. Chce sluníčko,takže ideální je jižní okno. Svatební kytka z eustom, růží a ornithogalluma Věnce, Výzdoba Domácnosti . Máte někdo zkušenosti s výsevy pouštní růže (adenium obesum) či z řízkováním?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky