pondělí 18. března 2019

Jak opravit kapající kohoutek

Sundáme ozdobnou hlavici, pod níž je samotný kohoutek. Oprava vodovodního kohoutku. Nejprve tedy zjistíme, který kohoutek kape. Zastavíme přívod vody. Ověříme, že voda neprotéká. Hranou nožíku vyjmeme barevný štítek na .

Začala vám protékat páková baterie? Příčinou může být zrnko písku nebo . Návod na rychlé nouzové řešení, než opravíte kapající kohoutek. Soustavné kapání vody je nejen krajně nepříjemné, ale znamená i značné plýtvání . V obou těchto případech lze kohoutek vodovodní baterie opravit bez pomoci odborníka.


Velmi častou závadou bývá kapající kohoutek , nás může připravit o . Zvládne to i méně zručný člen domácnosti. My vám poradíme, jak na to .

Navíc je nepříjemné po celý cen poslouchat, jak v místnosti kape voda. Velmi populární problém v domě je unikající vodovodní baterie. Kromě toho, že neustále kape voda . Pokud vás zlobí kapající kohoutek , zkuste jej opravit rychle, levně a vlastníma rukama. I nové páková baterie protékají díky zrnku písku nebo . Zavřít vodu, sundat rukojeť, vyšroubovat ventil, polevit šroubek a vyndat otlačený těsnění, dát nový a vše složit. Někdo vypočítal, že už deset kapek za . Znáte to, pustíte vodu do dřezu, do umyvadla nebo do vany.


Kapající vodovodní kohoutky. Otočíte kohoutkem na opačnou stranu, zatáhnete, voda . S trochou šikovnosti si můžeme kapající pákovou vodovodní baterii opravit sami. I méně zručný kutil opraví kohoutek za zhruba půl hodinky.


Víte, že kapající vody se ve středověku používalo také k mučení vězňů? Je to protivné, je to nehospodárné a musí se to opravit. Musíme volat odborníka?


Není dobré ignorovat kapající kohoutek v kuchyni nebo koupelně, každá kapka se počítá, proto vám nabízíme jednoduchý postup, jak kohoutek opravit až . Pro začátek to nemusí být úplně jednoduché, ale postačí jen trocha . Tento pin objavil(a) Viliam Matula.

Objavte (a uložte si) svoje vlastné piny na Pintereste. Silně kapající kohoutek. Takže musíme mít zavřenou vodu v hlavním uzávěru. Jak se to dá opravit ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky