čtvrtek 14. března 2019

Sauna soukroma plzen

Děkujeme za pochopení. Dárkový poukaz do 3sauny. Darujte svým blízkým poukaz s kreditem pro vstup do první samoobslužné sauny v Plzni.


Hodnotu poukazu si určíte sami, . Provozní doba: nonstop, po předchozím objednání. Telefonické objednávky vyřizujeme denně od 8. Rádi Vás přivítáme v našich. V atraktivním designovém interiéru na vás čeká kombinovaná sauna , vířivka s přelivem, relaxační lůžko a další vybavení.


Sauna Relax se nachází v Plzni na Roudné. Nabízí v celodenním a celoročním provozu pronájem několika samostatných privátních finských saun a infrasauny. Parní sauna je stejně ozdravující jako příjemná.


Při vstupu do kabiny sepnete tlačítko do pozice při odchodu saunu vypnete sepnutím tlačítka do pozice 0. Vnitřní teplota sauny při . Příjemné prostředí pro Vaši relaxaci diskrétní formou. Bazén, vířivá vana, privátní sauna. Plzeň a další pobočka. SAUNA sauna je zpravidla v provozu od úterý do pátku dle objednávek na tel.


BAR nekuřácký bar je otevřen . Udělejte si příjemný večer v naší sauně, která je mimo jiné vybavena tzv. Relax club - Soukromá sauna , vířivka a další Praha 7. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Privátní sauna Rokycany patří mezi nejmodernější sauny v Západočeském regionu. Svým klientům se snažíme poskytnout kromě příjemného zážitku, hlavně.


Nabízíme vše pro soukromé , společenské a firemní relaxační aktivity. V klasické sauně finského typu se prohřátí dosáhne „suchými“ vysokými teplotami v rozmezí – 1°C s relativní vlhkostí vzduchu do. Green Gondoly rovněž skýtá příjemné prostory pro společenské vyžití: svatby a firemní i soukromé akce. Přijďte se k nám ponořit do světa klidu a harmonie a zažít pocit naprosté relaxace.


K dispozici vám je vířivka, finská sauna a odpočívárna s lehátky. Reviews vyzkoušel jsem na jednu noc a musím říci . Naše sauna je koncipována jako diskrétní, soukromá sauna pro až klienty. Pronajmete si prostor ve kterém je šatna, sprcha, WC, vlastní saunová kabina, . Nevšední relaxační centrum Saunový ráj v Holicích ve Východních čechách. V okolí Pardubic, Hradce Králové, Vysokého mýta. Sauny, páry, masáže, vířívka aj.


Pronájem komplex zahrnuje saunu, whirlpool a bazén. Můžete si zde také dopřát.

Sauna soukroma plzen

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky