čtvrtek 7. března 2019

Marináda na krkovičku

Dnes si připravíme vepřovou grilovanou krkovici v domácí marinádě krok za. Na dno větší nádoby nalijeme polovinu marinády a krkovici do ní vložíme. Vepřovou krkovičku nebo kotletu na grilu si řada z nás neumí představit bez marinády. Právě vepřová krkovička patří mezi nejoblíbenější druhy masa ke grilování a chutnou vyváženou marinádu si bezpochyby zaslouží. O marinádách už toho bylo napsáno hodně.


Marináda na naložení i na gril.

Prakticky každý kdo nějak pravidelně nakládá maso na gril má vlastní, na nepochybně . Do mísy dáme olej - podle potřeby a množství nakládaného masa, na 1kg masa cca 150ml oleje, přidáme lžíci šalvěje, lžíci sladké papriky, stroužků. V obchodech je také možné koupit maso už předem naložené v marinádě , ale. Tato marináda se skvěle hodí na vepřové maso, především pak na krkovici , ale . A ta marináda , to je taková moje velmi jednoduchá, ale výborná specialita. Celý recept shlédněte ve videu. Nejen, že maso lehce.


Jednoduše elegantní a elegantně jednoduchá marináda z bylinek a hořčice sluší.

Ingredience na krkovici v bylinkovo – hořčičné marinádě. A bez šťavnaté krkovičky se žádná zahradní párty zkrátka neobejde! Základem úspěchu je marináda , do které maso předem naložíte.


Pusťte se do grilované krkovičky v oblíbené BBQ marinádě. Plátky určitě nerozklepávejte . Máte raději něco ostřejšího? Pak krkovičku namísto do medu naložte do chilli marinády. Najlepšie recepty na grilovanú krkovičku. Pripravili sme skvelé recepty, mnoho odkazov pre ďalšiu inšpiráciu, marinády aj omáčky.


Podrobný postup, jak na klasickou krkovičku v jednoduché a výborné marinádě vám přináší videorecept od Kulináře Petra Stupky. Pivní marináda na krkovičku. Potřebujeme: ◗ cibuli ◗ nasekané stroužky česneku ◗ pivo (tmavý ležák je lepší) ◗ sójovou omáčku.


Směs na hovězí steaky, vepřové kotlety nebo krkovičku. Z každé strany potřete marinádou a nechte uležet do druhého dne. Maso naklepejte, osolte a opepřete.


Pak dejte plátky masa na rozpálený gril . Na maso nasypeme drobně nakrájenou cibulku, nalijeme rozmíchanou marinádu a zatím ml vody.

Recept Šťavnatá krkovička zapékaná v marinádě. Přikryjeme a dáme do předehřáté trouby na .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky