pátek 29. března 2019

Jak hluboko sadit cibuli

Vcelku by mě zajímalo, kudy a jak se vzduch dostane pod zem k patě . Kdy využijeme nopovou fólii ? Může být třeba podřezat zdivo a dodatečně vložit hydroizolaci, použít sanační omítky a podobně. Nopová fólie, vyrobená z vysokohustotního polyetylenu (HDPE) tloušťky 5mm,. Myslím, že se k nám podzemní voda nemá jak dostat.


Většina lidí má zažité, že je potřeba dát nopovou folii nopy směrem ke stavbě.

Kolem bazénu nainstalujte nopovou fólii , prolisem ke stěně. ZAHRADNÍ STAVBY: Jak maskovat zahradní domek . Chci dát kolem garáže nopovou folii , dělají se ale výška 5m a 1m. Kolik se tato folie dává pod zem a kolik se nechává nad zemí? Svislou hydroizolací myslíte zvenku podél stěny nalepit lepenku a dát nopovou folii ? Chci odizolovat základy nopovou folií , ale našel jsem několik variant.


XPS a geotextilii, jak je na obrázku ? Zakončení nopové folie - DŮMACHALUPA.

Obkopani kamennych zakladu - DŮMACHALUPA. Izolace nopovou folií - DŮMACHALUPA. Diskuze TZB-info forum. Jak hluboko by měla sahat a čím je ji možno ukončit? Dobrý den, prosím o vysvětlení jak zateplit sokl domu, který byl okopán, přiložena nopová fólie a dosypán kačírkem.


Podlaha domu je v úrovni . Nopové folie se již delší dobu používají k relativně snadnému odvlhčení základů, ale pokud folii špatně použijete jako v antikutilovi, bude Vám k ničemu. Jak je vidět na přiložených fotkách, velice často se ukončení dělá po „antikutilsku“. Někteří odborníci nemají problém ji dát i obráceně a tím její použití . Podívejte se v tomto antikutilovi, jak to nedělat! Když už to budu mít odkopané mám dát nopovou folii ? Nebo nějaký izolant jako například asfaltovou folii? Přikládám i nějaké fotky aby jste si . Pokud se bude překrývat tak udělat překryv pořádně.


Jaké jsou zásady návrhu drenáže a jak postupovat při zhotovení. Nopovou fólii (bez nakašírované geotextilie) klademe nopy směrem. V některých případech se doporučuje vložit separační geotextilii i mezi nopovou fólii a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky