pátek 28. října 2016

Herbicid bofix návod k použití

Ochranná vzdálenost od okraje ošetřovaného pozemku s ohledem na ochranu necílových rostlin m. Plodina, oblast použití. PŘED POUŽITÍM SI PŘEČTĚTE PŘILOŽENÝ NÁVOD K POUŽITÍ. Dodržujte pokyny pro používání , abyste se vyvarovali rizik pro člověka a životní prostředí.


Funkce přípravku: Úprava: herbicid.

BALENÍ PRO NEPROFESIONÁLNÍ POUŽITÍ. Postřikový herbicid ve formě. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


Maximální počet aplikací je 1x za vegetační sezónu. Přípravek se aplikuje postřikem. Bofix aplikujte na trávník postřikem nejdříve dva dny po .

Před použitím si přečtěte přiložený návod k použití. Dneska trošku přiblížím přípravky na ochranu rostlin v podobě selektivních a neselektivních herbicidů. Selektivní znamená, že působí pouze na určitý typ rostlin, . Herbicidní přípravek pro okrasné trávníky s výbornou účinností na svízel přítulu, ptačinec žabinec, starček.


Doporučujeme následující postup : Použít Dominátor. Smím použít herbicid BOFIX ještě teď, na podzim? Pozorně čtěte příbalový leták a návod k použití ! Návod k použití selektivních herbicidů Bofix a Ranger. Dávkování a aplikace postřiku na plevel. Nejlepší herbicidy na trhu - Bofix a Ranger.


BOFIX herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech. Pokud zvolíte jednoduchý Bofix – návod k použití a herbicid nanesete na trávník těsně před deštěm, nemusíte zoufat, že vaše práce byla marná . Hodí se pro střídání s herbicidy s odlišnými způsoby hubení plevele. Zde je návod a přehled přípravků pro likvidaci plevelů v trávníku.


BOFIX je směsný herbicid obsahující clopyrali fluroxypyr a MCPA. Alternativně lze použít i kombinovaný přípravek TRAVIN, který spojuje hnojení s aplikací . Bofix je selektívny, systémovo pôsobiaci listový herbicíd na ničenie odolných dvojklíčnolistových burín v trávach na semeno, .

Bofix je herbicid pro hubení plevelů v trávníku a travních porostech. Nejefektivnější pak bývá použití dotykových systémových herbicidů , které ničí pouze. Pro správné načasování si však vždy důkladně přečtěte návod k použití.


Agrofit Kombi, Bofix nebo Travin. Trávy na semeno: fungicidy, herbicidy , insekticidy, selektivita vůči. Bofix je postřikový herbicid ve formě mikronizované suspoemulze, určený k hubení. Používejte přípravky na ochranu rostlin bezpečně. Zahrada › Rady na zahradu primanapady.


Co všechno můžeme použít a pro co jsou dané přípravky určené? Je nutné se vždy řídit návodem k použití a dodržovat přesné postupy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky