pondělí 24. října 2016

Asarina pěstování

Popínavka, která se hodí pro osázení pergol, truhlíků, plotů. Lze ji pěstovat i ve skleníku či zimní zahradě . Pokud chceme rostlinu pěstovat. R: pěstovaný stanoviště: slunné, půda běžná množení: semeny plod: tobolka životnost: vytrvalý, v našich podmínkách jednoletý, vysoký do m. Jedná se o liánu, která dorůstá do výšky až m. Výhony této rostliny mají měkké plstnaté olistění.

Růžové květy jsou trubkovité, ke konci . Hledáte asarina pnoucí pěstování ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Uschlý plod se semeny. Při pěstování v nádobách je možné přezimovat rostliny na . K popínání vyžaduje oporu.


Volně vysázená na záhonu se pěstuje jako letnička. Vyséváme k plotům, besídkám, zábradlím a do truhlíků na .

Sortiment jednoletých a jednoletě pěstovaných popínavých . Její okrasné hodnoty si všimli zahradníci v USA již před mnoha lety a právě. Koupila jsem si semena, vysela a zatím mám malé rostlinky. Nová a stále více oblíbená pnoucí rostlina vhodná k pěstování na opoře. Hodí se na menší plochy, například na balkony, lze je pěstovat v nádobách,. Povíjnice - zatím málo pěstovaný druh u nás Ipomoea coccinea.


Pěstujeme balkónové květiny – Lofos. Kateřina Řehořová 31. Asarina-pnouci-50-se. Lofos ( Lophospermum erubescens) je popínavá balkónová květina, dorůstající do délky. Stále více oblíbená pnoucí rostlina, vhodná k pěstování na opoře.


Lichořeřišnice je citlivá na mráz, proto bývá spolehlivější vysadit předpěstované rostliny až . Vhodná k pěstování na opoře. Cena je uvedena včetně RP a DPH. Od prodejce Nohel Garden.


ASARINA PNOUCÍ - směs ks. Mám dotaz, myslíte , že můžu asarinu pěstovat jako převislou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky