čtvrtek 27. října 2016

Smuteční verše na stuhy

Z nápisů na věncových stuhách je vždy patrné od koho věnec je. Jaký text ale zvolit a co napsat na smuteční stuhu ? Nápisy na pohřební stuhy můžete volit dle. Věnce jsou opatřeny smuteční stuhou , na kterou je možné umístit krátký vzkaz.


Barva stuhy je volitelná – tradičními variantami jsou černá, bílá, . Až umřu, nic na tomto světě.

Smuteční květinová výzdoba s potiskem stuh , texty nápisu na stuhu. Vybrané smuteční květinové vazby opatříme barevně sladěnou stuhou s odpovídajícím nápisem dle Vašeho přání. V nabídce máme stuhy. Pohřební služba HARMONIE s. Na ni zůstane nejlepší vzpomínka, Ta bytost nejdražší, to byla . O tom, zda volit pohřební věnec nebo smuteční kytici, rozhoduje, v jakém vztahu jsme se zesnulým byli. Tradicí je dávat od rodiny věnce se stuhami.


Na stuhách bývá uveden krátký text, kterým se loučíme a naše jména.

Druhou možností jsou velké . Význam básně a citátu ve smutečním proslovu. Citáty a básně patří na začátek smuteční řeči a dodávají jí vážný a emocionální ráz. Takovéto básnické prvky slouží . Jakou barvu smuteční stuhy vybrat? Pro starší osoby doporučujeme černou či hnědou stuhu. Pro muže středního věku vyberte šedou nebo zelenou stuhu.


Kdo daruje nebo vymění smuteční básně vhodné ke smutečním obřadům. Prodám pomník a obrubu hrobu 1. Jako součást naší kompletní nabídky Vám nabízíme doplnění květinových darů o stuhy. Standardně jsou dodávány v černé a bílé barvě.


O to víc je třeba držet při sobě a pomoct nejbližším pozůstalým, kteří to nejvíce potřebují. Smuteční stuha :Věnec lze doplnit o pohřební stuhu s textem dle Vašeho požadavku. Pokud si přejete ke kytici vyrobit smuteční stuhu napište nám do poznámky text . Vazba může být doplněna o smuteční stuhy s textem. V prosinci bylo k mání málo květin, naštěstí však díky přetrvávajícímu smutečnímu tónu byl jejich nedostatek přijatelný.


Místo toho přidali mezi zeleň a bílé stuhy. Parte tiskneme na počkání, výběr dle katalogu.

Smuteční oznámení Vám pomůžeme sestavit dle katalogu, kde je možné si vybrat podkla rámeček a verš , . Oberlandrat, který se až dosud činil, aby smutečnímu průvodu zabránil. Tím odpadá oficiální část programu, stejně jako recitace Nezvalových veršů a . Sjednání smutečního obřadu je možné kdykoli v pracovní době nebo i mimo pracovní dobu po tel. Rámečky, verše a obrázky si vyberete v katalogu v kanceláři PS.


Ukázky veršů na smuteční oznámení. Scheinpflugová) Verš 2.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky