pondělí 17. října 2016

Jak vyrobit domácí kompostér

Potom dáme semená na dni do vlažnej vody. Velmi krásnou dekorativní rostlinou je také exotická kana. Pokud si chcete příští rok vypěstovat úrodu z vlastních semínek, počkejte si na . Kana neboli také dosna je exotická květina, které u nás s úspěchem zdomácněla.


Pochází ze subtropické. Můžeme množit také zimním výsevem semen při teplotě nad 20°C.

Mně se loni podařilo vypěstovat ze semena kalu. Ne že bych to zrovna chtěla, ale našla jsem semínka nevěděla co to je, tak jsem to zasadila a . Je rozšířená také pod názvem kana indická (latinsky Canna indica). Tuto okrasnou rostlinu s výraznými květy zvládnou jistě pěstovat i úplní začátečníci. Hodnocení produktu:. Po odkvětu sbíráme černá semena.


Kana indická Canna Indica je hľuzovitá rastlina, pochádzajúca zo Strednej. V nich dozrievajú početné hladké čierne, zaoblené semená.

Ako pestovať Kanu zo semienok? Do května, kdy můžeme kany (chcete-li dosny) vysazovat přímo na venkovní. Vypěstujte si ho sami. Kany pak pokvetou celé léto. Nejčastěji se dosna, známá také jako kana , vysazuje v parcích, většinou na.


Domorodci z ostrova Réunion semena dosen používají při výrobě . Plodem kany je trojboká, krátce trnitá tobolka obsahující semena. Když léto končí, uložte kanu k zimnímu spánku. Kanu u nás můžeme pěstovat od odeznění . Jako balkonové rostliny můžete pěstovat letničky, trvalky i okrasné keře. Jak se pěstuje exotická kana. Jak pěstovat chilli papričky ze semínek i ze sadby.


CANNA slovenský názov KANA - veľmi atraktívna rastlina, hlavne kontrastom medzi listami a kvetmi, listy sú podobné banánovnikom rôzne. Koupit si můžeme i směs semen např. Mac Kana Mix s velkými, dvoubarevnými květy na vysokých stopkách, nebo do skalky kultivar Barlow s . Květinová kana : přistání a péče v bytě.


Než začnete pěstovat , stojí za to znát jeho vlastnosti:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky