pondělí 2. května 2016

Postřik rybizu

Postřik rybizu

Jarní postřik rybízu a angreštu. Dub 10Autor: Redakce. Nezapomeňte v této době postříkat drobné ovocné stromy jako je rybíz a angrešt proti nemocem.


Postřik rybizu

Vlnovník rybízový- postřik rybízu a angreštu. Rybíz , angrešt a josta patří mezi nejzdravější a nejvděčnější ovoce. Chemický postřik lze aplikovat krátce před květem, další dva jsou třeba . Při silném napadení se skvrny spojují, listy se svinují a opadávají. Ochrana: Ošetřuje se preventivně před květem, postřik se . Sezóna drobného ovoce je v plném proudu. Sklízíme černý, červený i bílý rybíz rybíz , angrešt, maliny, ostružiny, kanadské borůvky i americké brusinky.


Internetový obchod s postřiky , hnojivy a dalším zbožím pro farmu, dům i zahradu. Od června vznikají na listových čepelí rybízů a angreštů žlutozelené, ostře . Anglický název ‎: ‎Leaf spot Choroby a škůdci ohrožující rybíz - Zahrada a Příroda www. K vyhubení roztočů musíme postřiky několik let opakovat.


Postřik rybizu

Po sklizni: kombinovaný postřik proti antraknóze, sloupečkové rzivosti rybízu a vlnovníku ry- bízovému. Přípravky proti základním chorobám a škůdcům rybízu : .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky