středa 18. května 2016

Prodej selat na grilování

Prodáváme selata - prasata na grilování kg a více. K dispozice na mnoha místech viz mapa. Prase grilované na otočném grilu.


Společenská událost bez selete na grilu je jako party bez piva. Nenechte se zahanbit, pomůžeme vám.

Včetně zapůjčení grilu na dny (počítá se každý započatý den). Sele naložené, připravené na grilování. Cena odpovídá váze selete do 30kg. Maso selat má ve srovnání s dospělými vepři několik předností – je světlejší a křehčí, má jemnější.


Celé sele je ideální k pečení nebo grilování vcelku na rožni. Takto předpřipravené sele se už nemusí dosolovat ani jinak upravovat, tak že je vše připraveno přímo pro grilování. Váhy selat v rozmezí - kg (dle aktuální nabídky).

Přece grilované sele. Naše nabídka se rozšířila také na grilování steaků, různých druhů klobás, zvěřiny, ryb, špízů, . Prodej masa pro vlastní grilování ! Masíčko je nutné před grilováním náležitě připravit. Pronájem grilu na sele: Velký gril na. Inzerát byl odebran z. Půjčení grilu na prase, sele.


Prodám nerezové svorky k přichycení selete a. Příjezd na místo cca - hodiny před prvním krájením podle velikosti selete. Vybrání vhodného místa. Nabízíme velké zahradní grily pro grilování prasat, selat či jehňat. Nabízíme prodej zahradních grilů pro zahradní párty, penziony, cateringové služby i jiné . Je zde seznam chovatelů a prodejců prasat, selat a vepřů na grilování pro Vaši. Pečení selat , divočáků, jehňat, krůt.


Připravujeme a nakládáme selata , divočáky , jehňata, krůty a vlastně cokoliv co se dá upéct a ugrilovat. Jsme zavedená firma na grilování selete , pečení selete , uzení selete , vepřových kýt a jehňat!

Grilovací catering pro rodinné i firemní oslavy. Firma Texim se zabývá jak půjčováním, tak i prodejem grilů. Za nejnižší cenu na trhu tak můžete zakoupit například gril na sele, kýtu nebo . Půjčujeme grily na pečení selat a malé domácí grily značky Weber. Gril na sele je možno použít na selata do váhy kg. Dále možné použít na . Na prodej je první BMW s pohonem všech kol.


Při grilování selat spoléháme výhradně na kvalitní české suroviny a vlastní prověřené receptury. Oblíbenou grilovanou pochoutkou je naše tradiční specialita, . Zajišťujeme šlechtitelský chov prasat. Nabízíme selata na výkrm a rožeň, jateční prasata či pronájem speciálního grilu na selata. Sele, které není marinované - naložené, je vhodné si nechat napíchat solí. GRIL se zadním topením.


Grilování selete je událost, na kterou se nezapomíná. NA SELATA , KÝTY, KRŮTY, KUŘATA. Vybavení: grilovací motorek do 100kg, ocel rožeň, mříž zadního topení, nerez odkapávací miska .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky