čtvrtek 19. května 2016

Finsky domek horní sucha

Velké kulaté lusky visí nad olistěním. Když vzejdou mladé rostlinky do výšky cca. Kč Kčvčetně DPH Prodej pouze v prodejnách. Fazol keříčkový DALMATIN, zelený.


Naše cena bez DPH: Kč (EUR). Vlastní výrobky COOP. Zpět na přehled výrobků. Kořenová soustava fazolu je v porovnání s dalšími luskovinami malá, . FAZOLE CARMEN - keříčková g. Polopozdní až pozdní odrůda fazole keříčkovitého typu. Keříčková fazole Maxi BIO.


Z ekologického zemědělství v souladu s předpisy EU. Intenzivně plodící raná odrůda, plody jsou na lodyze vysoko nasazené, tzn. Najdeme mezi nimi typy keříčkové i pnoucí, fazole na suchá zrna i na zelené lusky. Lusk může být kulatý i plochý, zelený, žlutý i fialový. Výsev keříčkových fazolí , které pěstujeme pro zelené fazolky (sklízíme celé lusky) , můžeme udělat několikrát, tím si prodloužíme období sklizně.


Rostlina je výnosná a odolná vůči běžným chorobám. Směs barev (zelená, žlutá a fialová) různých odrůd fazole keříčkové určené pro. Znáte fazol šarlatový?


Nejlepší fazolové recepty. Zelenoluský fazol s velmi tenkými lahůdkovými lusky bez vnitřní pergamenové vrsty. Jedna z nejdelikátnějších . Barva listu ‎: ‎zelené Některé odrůdy fazolí rostou jako keříčky, jiné jsou pnoucí. Má rychlejší nástup do plodnosti a poskytne . Odrůda zelené keříčkové fazolky francouzské . Phaseolus vulgaris L. Pěstování: Nároky na polohu a půdu jsou stejné jako u fazolu pnoucího.


Vysévá se rovněž až v květnu, ale . Pěstování keříčkových fazolí je velmi podobné jako pěstování fazolí. Dozvíte se, kdy fazole vysít, jak je zalévat. Je známo až druhů fazolí. Obsahují škodlivý fazin, který se vařením rozkládá.


Nanus Popis: Teplomilná rostlina vyžadující slunečné polohy. Vytváří nevláknité, tmavě zelené, kulaté lusky, obvykle mírně .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky