čtvrtek 26. května 2016

Kdy solit maso

Sázení cibule sazečky. Cibule sazečka kdy sázet ? Termín začátku kultury udává především teplota půdy, kdy klíčeni začíná již od až °C, za denních teplot 5 . Před výsadbou se doporučuje sazečku cibule namořit proti houbovým chorobám. Do lehké půdy cibuli .

Příjemně se oteplilo, můžeme začít sázet cibuli! Pěstovat ji můžeme ze semen a nebo ze sazečky. Kulaté cibule s pevnou vnější suknicí. Odrůda vhodná pro přezimování.


Má velmi vysokou odolnost proti vybíhání do květu. Radar lze krátkodobě skladovat, což . Rozhodněte, jak budete cibule sázet.

V zásadě máte na výběr dvě populární metody pěstování: výsadbu sazečky (malých cibulek) anebo semen cibule. Kdy sázet cibuli sazečku od poloviny března do pul dubna. Z tohoto výsevu se vyvinou jen malé cibulky, kterým zahradníci říkají sazečky.


Sazenice se neprobírají. Ty se příštím rokem z jara sázejí do řádků . Ale jakmile začne vyzrávat, což je u sazečky červen, kdežto u cibule ze . Podle předpovědi už teplota k nule neklesne, a tak nic nebrání jarní výsadbě cibule a česneku. Ze semena vysetého do řádků z výsevu řídkého. Vyrýpnuté sazenice cibulek, které . Možná vás v obchodech lákají síťovky plné sazeniček cibule sazečky.


Mnoho zahradnictví i obyčejných obchodů nabízí takový sortiment. Toto hrozí u sazečky mnohem víc než v případě pěstování cibule ze semen. Ideální doba, kdy s tímto úkonem začít, je začátek února až března. Pěstování z cibulové sazečky je způsob nejběžnější.


V době, kdy cibulky dosáhnou síly tužky, porost vytrháme a necháme na . V březnu zapícháme sazečku i do záhonu.

Až spotřebujeme cibuli ze skleníku, budeme mít již dorostenou cibuli ze sazečky v záhonu. Brzká výsadba cibule sazečky. Na jaře provádíme výsev . Kdy a jak sázet cibuli sazečku ? Jak připravit záhon pro pěstování?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky