pondělí 23. května 2016

Motorova pila husqvarna 353

Zdvihový objem válce, 51. Objem palivové nádrže, 0. Je to vysokovýkonná pila s nízkou hmotností, . Hledáte motorová pila husqvarna 3? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost .

Efektivní antivibrační systém, výkonný motor kW, startovací systém byl navržen tak, aby motor . Bro Středočeský kraj. Location is approximate. Reťazová píla HUSQVARNA 353. H 3beru jako náhradu H 5 je to první v nabídce a nejlevnější pila HQ, která má Mg karter. V Německém testu tuto pilu zařadili do testu farm pil.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.

Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Dům a zahrada - Pila husqvarna bazar. Vybírejte z inzerátů.


Pila se vyznačuje moderním designem a inovativním . Snadno ovladatelná všestranná řetězová pila pro . Přejděte na stránky s. Lista na husqvarna 3. Spínač vyhřívání rukojeti (346XPG TrioBrake, 353G. TrioBrake). Vaše motorová řetězová pila je vybavena brzdou řetězu, která je určena k . Husqvarna Constructions.


Motorová pila Stihl - Husgvarna. Makita DUC3, 12. RM) - kulatý profíl řetězu nebo rapid super(RS) - hranatý profil. Kvalitný výrobok pre profesionálne využitie.

Na základe recenzií. O tři roky později byl na trh uveden model 7 lehká motorová pila v dnešním slova smyslu, která jako první . Pila má průlomový design a je vybavena řadou inovativních řešení pro efektivní a pohodlné ovládání. Valec Piest HUSQVARNA 346XP, 3Nikasil.


Používá se především k odstaňování spadlých porostů a stromů, ale slouží . MAKITA DUC353PTaku řetězová pila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky