úterý 17. května 2016

Servis motorové pily

Je to Briggs Stratton motor. Může se tedy motor nějak snadno přehřát, nebo přetočit? Dávám to sem, bo na garáži se ví všechno :D . Ventilový rozvod IOE se v současnosti u nás . Dnes si ukážeme jak seřídit karburátor u motorové pily STIHL MS261.

Nemusíte být mechanikem abyste si doma vyladili sekačku. Naučte se, jak pečovat o motor Briggs. Kontrola a seřízení zapalovací svíčky. Seřízení spojky motoru JIKOV.


Provoz bez tohoto seřízení způsobí sníženou výkonnost, zvýšenou spotřebu . Polohy páčky nastavení otáček motoru. Provoz motoru v nadmořských výškách pod 7m .

Přemýšlíte, zda se vám oprava vůbec vyplatí? Zde si pro dal í pou ití zapi te model motoru , jeho typ a výrobní číslo. Travní traktor se zadním výhozem MTD OPTIMA LN 2H RTG.


Opravy a seřízení motoru. Bližší informace k servisu. Informácie o nastavení pre prácu vo veľkej nadmorskej výške získate u autorizovaného. Nastavení výšky sečení. To, že na mizerných sračkách není seřízení možné, je tím že se snažej vyrobit co.


Motor je to brigs a stratton cca 10let starej. Společnost má centrálu v Milwaukee, . Neměňte seřízení regulátoru motoru nebo omezovače otáček motoru. Výrobce: BriggsStratton. Cca produkce motorů je aplikováno v zahradní technice, v průmyslových zařízeních.


Briggs And Stratton Sprint XqManual - chm Kindle. Nespouštějte ji ve vysoké trávě.

Sekačku umístěte na rovný, pevný povrch. Přesvědčte se, zda je k zapalovací . NEMĚŇTE nastavení otáček motoru ani nepřekračujte maximální . Archiv výfuk, plnění, chlazení, karburátor , palivové čerpadlo atd. Podle teploty motoru prostě dodává přesné množství paliva do karburátoru. Membrana pro karburátor 2Kč.


Výkon motoru (HP) Výkon motoru (kW) Objem (cm3) 8Objem nádrže ( l).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky