úterý 24. ledna 2017

Skalník vrbolistý

Pečlivě balíme a garantujeme OK doručení či výměnu. Výhodná cena od Kč s rychlým . Doprava: pouze osobní . Kvetoucí skalník vrbolistý s široce rozevřenými květy. Popis- Pomalu až středně rostoucí poléhavý keř. Kvete bíle, plody jsou světle .

Listy jsou leskle zelené, s výraznou nervaturou, úzce kopinaté, . Vytváří hustý kobercový porost s tmavě zeleným listem a výraznými kulovitými plody červené barvy. Ty přetrvávají na rostlině od pozdního léta přes celé zimní . Zjistěte ihne kde prodávají sazenice skladem i na e-shopu. Stálezelený druh skalníku s tuhými, . Máte-li chuť na aranžmá s podzimními plody, možná se vám bude líbit právě tento skalník.


Kromě dekorativních červených plodů také rychle vytvoří hustý . Je také silně medonosný.

Bez skalníků nemůže skalka být. Nízké keříky skalníků doplní . Cotoneaster salicifolia 2. COTONEASTER SALICIFOLIUS - SKALNÍK VRBOLISTÝ. Plazivý stálezelený skalník s úzkými lesklými listy a dekoračními plody vytvářející hustý koberec. Nízce rostoucí stálezelený skalník , vyšlechtěný . Zahradnictví Skořenice a zabývá se nejen prodejem okrasných a ovocných rostlin a dřevin do venkovských zahrad. Naleznete zde i prodejnu s širokou . Hledáte skalník stálezelený?


Foto cotsal_list_s_plody. Tento produkt již není na . Na jaře kvete drobnými, bílými. Atraktivní skalník na kmínku s převislými výhony a neopadavými lesklými listy. Další ze skupiny těsně poléhavých skalníků s kožovitým lesklým listem.


Skalník vrbolistý Parkteppich. Neopadavý skalník vrbolistý dodá zahradě během zimních měsíců svěží zelenou barvu. Keře mnoha tváří, asi tak by se daly skalníky definovat.

Kontejnerované rostliny lze sázet po celou sezónu. Půdopokryvná rostlina, neopadavá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky