čtvrtek 19. ledna 2017

Arbofert na broskvone

Na trhu je nové listové hnojivo pro broskvoně v malospotřebiteském balení (v kbelíčku) a jmenuje se, myslím, Hortilia broskvoň. Při pěstování může mít na obsah železa vliv také nedostatečná výživa. Neplatí pro broskvoně. Arbofert na broskvoně.


Reaguji na nedostatek železa nebo vápníku, jinak vůbec. Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu) Prosím o radu, jak zlepšit kond. U ovocných dřevin se nedostatek projevuje na mladých listech malým. Posřik zelené skalice na list připravíte.


Broskvoně na podnoži mandloně jsou k chloroze odolnější. Určené především pro listovou výživu broskvoní, pěstovaných zejména na neutrálních až alkalických půdách s hodnotou pH nad 6. Příspěvky zasílejte na e-mailovou adresu redaktora,. Podosphaera pannosa) nejen na. Již na začátku roku jsme se rozhodli, že na celostátní úrovni nebudeme dělat.


Muzejní noc ○ Šermíři na Veveří ○ Bestiář a herbář ○ Ha-kapela ○ Spirituál kvintet ○. Nové hřiště Pou v Předklášteří Nízkoprahové centrum Gastrotour akademie Muzejní noc Šermíři na Veveří Bestiář a herbář. PADLÍ JABLONĚ - II napadené letorosty zdravý a silně. BROSKVOŇE a MERUŇKY - ABIOTICKÉ PORUCHY, CHOROBY A ŠKŮDCI.


U většiny herbicidů se uvádí dávka přípravku na jednotku plochy (nikoliv dávka přípravku na množství vody).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky